
Τροχαίο στη Φωκίδα: Πώς έγινε το δυστύχημα με θύμα την 67χρονη που απανθρακώθηκε μπροστά στην κόρη της
Η σύγκρουση του ΙΧ με το τουριστικό λεωφορείο που προκάλεσε τον θάνατο της 67χρονης έγινε το μεσημέρι της Κυριακής
Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Κυριακής (20/8) μία γυναίκα, ηλικίας 67 ετών, όταν μετά από τροχαίο στη Φωκίδα απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της.
Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 3 και μισή μετά το μεσημέρι, στην εθνική οδό Λιβαδειάς – Άμφισσας στο ύψος του Χρισσού.
Το αυτοκίνητο της γυναίκας συγκρούστηκε με πούλμαν που μετέφερε Κινέζους τουρίστες, και λίγα δευτερόλεπτα μετά τυλίχθηκε στις φλόγες, σύμφωνα με το tvstar.gr.
Η γυναίκα με καταγωγή από την Αράχωβα δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και δυστυχώς απανθρακώθηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, μπροστά από το μοιραίο αυτοκίνητο κινείτο ένα άλλο ΙΧ, στο οποίο επέβαινε η κόρη της γυναίκας που χάθηκε στην άσφαλτο.
Τρεις τραυματίες
Από το πούλμαν τραυματίστηκαν τρεις τουρίστες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Άμφισσας.
Προανάκριση για τους λόγους του δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Άμφισσας.
Στο σημείο επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
- Η Eurovision προσήλκυσε 35 εκατομμύρια λιγότερους τηλεθεατές λόγω του μποϊκοτάζ για τη συμμετοχή του Ισραήλ
- Επίθεση των ΗΠΑ σε ραντάρ του Ιράν μετά από κατάρριψη drones
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Αν προκληθούμε
- Η NSA φέρεται να προετοιμάζει το Mythos της Anthropic για χρήση σε κυβερνοεπιθέσεις
- Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν βρέφος κοντά στη Χεβρώνα με σφαίρα στο πρόσωπο – Τραυματίστηκαν και οι γονείς
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Σλούκα και Λεσόρ ενόψει του Game 3




