Άννα Βίσση: Πουλώντας παγωτό στην Κέρκυρα
Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες.
Ανέμελες διακοπές για την Άννα Βίσση, η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στην όμορφη Κέρκυρα.
Πριν λίγες ημέρες την είδαμε να ποζάρει στους Παξούς με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ενώ νωρίτερα ήταν στο Αιγαίο με την κόρη της Σοφία και τα δύο αγαπημένα της εγγόνια.
Ο τελευταίος σταθμός των διακοπών της ήταν στην Κέρκυρα, όπου ο φακός την συνέλαβε να σερβίρει παγωτά σε τουρίστες σε κεντρική gelateria. Το βίντεο έγινε «ανάρπαστο στο Tik Tok από τους θαυμαστές της τραγουδίστριας.
@annavissiofficial Όσο έχω… χωνί!!! 🍦 @lorettoCorfu #annavissiofficial #tiktok #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial
Τα επόμενα καλλιτεχνικά σχέδια της
Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου η Άννα Βίσση θα βρεθεί στη σκηνή του κατάμεστου Ηρώδειου για να γιορτάσει 50 χρόνια μουσικής καριέρας στην πρώτη γραμμή τη δημοσιότητας. Θα ακολουθήσει μια ακόμα συναυλία στο τέλος του μήνα στη Λάρνακα, στην Κύπρο, και, αν το επιτρέψει το πρόγραμμα, μια δεύτερη συναυλία στο Ηρώδειο για όσους δεν πρόλαβαν – η πρώτη έγινε sold-out σε χρόνο ρεκόρ.
- Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στη Λάρνακα – Άφαντοι οι δράστες
- Συρία: Ο Μακρόν και ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν ζητούν άμεση αποκλιμάκωση και μόνιμη κατάπαυση πυρός
- «Έχω παραιτηθεί», απαντά ο Ανεστίδης για τη «διαγραφή» από τη ΝΔ – Καταδικάζει τη μετάδοση των υβριστικών δηλώσεων η ΠΟΕΣΥ
- Αλόκα, ο προσκυνητής Λουκάνικος – «Φύλακας άγγελος» των Βουδιστών μοναχών για τη συμπόνια
- Άρης Betsson – Περιστέρι Betsson 93-75: Στο «Final-8» του Κυπέλλου οι «κίτρινοι», με 14/29 τρίποντα! (vid)
- Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ μιλούσαν με υπουργό του Μαδούρο μήνες πριν από την επιδρομή στο Καράκας



