Επεισόδιο σημειώθηκε στη Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, αλεξιπτωτιστής φέρετε να άνοιξε πυρ.
Ο υπαξιωματικός άνοιξε πυρ με αβολίδοτα ενώ κατά πληροφορίες φέρεται να κράτησε όμηρο και τον διοικητή του.
Το περιστατικό έληξε μετά από επέμβαση της Στρατονομίας η οποία και τον συνέλαβε, ενώ στην μονάδα έχει επέλθει ηρεμία. Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα το ΓΕΕΘΑ για τα όσα έγιναν στην 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών.
Σύμφωνα πάντα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά δεν υπήρξαν πληροφορίες για τραυματίες. Αναφορές, πάντως, κάνουν λόγο ότι ο αξιωματικός ήταν εκτός εαυτού.
Αναφέρεται πως είναι ΕΠΟΠ με πάνω από 20 χρόνια υπηρεσία.
Στο σημείο έσπευσε και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, καθώς και ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.
Τα αίτια του επεισοδίου διερευνώνται αρμοδίως σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας