Γυναικοκτονία στην Εύβοια: Τι είπε στους αστυνομικούς ο 88χρονος δράστης
Τη σορό της ηλικιωμένης γυναίκας βρήκε ο γιος του ζευγαριού.
Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εύβοια, στην περιοχή Βαθύ Αυλίδας, όπου 88χρονος πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι, με δίκαννη καραμπίνα, την 84χρονη σύζυγό του, η οποία πέθανε ακαριαία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviaonline.gr ο άνδρας, που σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα, πάσχει από άνοια και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν περνούσε καλά με την σύζυγό του και για αυτό τη σκότωσε.
Την βρήκε ο γιος τους
Τη σορό της ηλικιωμένης γυναίκας βρήκε ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία. Η 84χρονη εντοπίστηκε νεκρή σε πολυθρόνα σε ένα κλειστό μπαλκόνι του σπιτιού του ηλικιωμένου ζευγαριού. Είχε τραύμα στο κεφάλι της, το οποίο ακουμπούσε σε τραπεζάκι που βρισκόταν ακριβώς μπροστά της.
Από το σπίτι στο οποίο σημειώθηκε το έγκλημα κατασχέθηκε το δίκαννo για το οποίο o 88χρονος φέρεται να είχε άδεια κατοχής, δύο κάλυκες και κυνηγετικά σκάγια.
- Πετάς με το Betsson Charter στη Ρουμανία παρέα με τον ΑΡΗ Betsson
- ΠΑΟΚ: Οι 11 του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
- Φρεγάτα «Κίμων»: Το παρθενικό ταξίδι της πρώτης φρεγάτας FDI (Belharra) του ελληνικού ΠΝ – Δείτε βίντεο
- «Έτοιμη να αποχωρήσει από τη Euroleague για το NBA Europe η Ρεάλ Μαδρίτης!»
- Εμίλια Κλαρκ, μέρος δεύτερο: Από το Game of Thrones στη Μόσχα της CIA – Ο νευρικός κλονισμός, τα εγκεφαλικά, o ακτιβισμός
- Εναρκτήρια εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για τη Διακοσιοστή Επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου


