Στην ΑΕΚ συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ορμπελίν Πινέδα, η οποία μοιάζει να μπαίνει στην τελική της ευθεία, σύμφωνα και με όσα τονίζουν οι Ισπανοί.
Κι αυτό γιατί η Θέλτα ψάχνει τρόπους να απαλλαγεί από δύο-τρεις παίκτες μέχρι την Παρασκευή (30/6) με σκοπό να ισορροπήσει τα οικονομικά της για το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Μία από τις περιπτώσεις που είναι ουσιαστικά τελειωμένες είναι εκείνη του Χάβι Γκαλάν, ο οποίος θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ατλέτικο, έναντι του ποσού των 15 εκατομμυρίων ευρώ, πόσο που θα καλύψει ένα μέρος των αναγκών του συλλόγου της Γαλικίας, ωστόσο χρειάζεται να εξοικονομηθούν άλλα τόσα.
Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα «La voz de Galicia», Τόρο Φερνάντεθ και Ορμπελίν Πινέδα είναι οι επόμενοι που θα γίνει προσπάθεια να φύγουν καθώς δεν φαίνεται να υπολογίζονται στην ομάδα. Όσον αφορά τον Μεξικανό τονίζεται πως οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ γίνεται λόγος για την επιθυμία του ίδιου να παραμείνει στην Ελλάδα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.