Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Αραούχο στην Ολλανδία η ΑΕΚ

Με Αραούχο στην Ολλανδία η ΑΕΚ

Ο Σέρχιο Αραούχο το ζήτησε και θα είναι κανονικά με την αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Προπόνηση σε τρία γκρουπ στα Σπάτα και αναχώρηση για Ολλανδία προβλέπει το αυριανό πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων».

Οι παίκτες της ΑΕΚ ολοκληρώνουν σήμερα τις καθιερωμένες εξετάσεις ενόψει τις νέας σεζόν και το πρωί της Τρίτης (27/6) θα προπονηθούν στα Σπάτα σε τρία γκρουπ (10.15, 11.00 και 11.45).

Όταν ολοκληρώσει και το τρίτο γκρουπ θα πραγματοποιηθεί γεύμα, με παίκτες και επιτελείο να τρώνε όλοι μαζί και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο. Η αποστολή πετάει για Ολλανδία στις 16.45 ενώ τα ονόματα που θα μπουν στο αεροπλάνο θα γίνουν γνωστά αύριο, μετά το τέλος της προπόνησης.

Στην Ολλανδία θα βρίσκεται κανονικά και ο Σέρχιο Αραούχο παρότι δεν μπορεί ακόμη να πάρει μέρος σε προπονήσεις.  Ο αρχηγός της ΑΕΚ βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε προς το τέλος της περσινής σεζόν, αλλά μετά από κοινή επιθυμία του ίδιου και του Αλμέιδα, θα είναι στην Ολλανδία.

Ο «Τσίνο» έχει ήδη επιστρέψει από την Ισπανία και ετοιμάζεται για το ταξίδι, με τον Αλμέιδα να θεωρεί πολύ σημαντική την παρουσία του δίπλα στους συμπαίκτες του.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024