Θεσσαλονίκη: Νέα τραγωδία με οδηγό μηχανής – Λιποθύμησε στο τιμόνι και πέθανε
Το μεσημέρι έχασε τη ζωή του και διανομέας μετά από φρικτό τροχαίο δυστύχημα.
Ακόμα ένα τραγικό συμβάν μετά το φρικτό τροχαίο με τον διανομέα που έχασε τη ζωή του λίγο μετά τις 15:30 το μεσημέρι της Δευτέρας συνέβη στη Θεσσαλονίκη με έναν 50χρονο οδηγό μηχανής να αφήνει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
Σύμφωνα με το thesstoday.gr λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ο οδηγός της μηχανής κινούνταν στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στο ύψος του Παλατάκι. Κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, έχασε τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα να χάσει και τον έλεγχο της μηχανής.
Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο οδηγός της μηχανής παρελήφθη από ασθενοφόρο εν ζωή ώστε να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ωστόσο πηγές του ΕΚΑΒ ενημέρωσαν ότι λίγο αργότερα ο οδηγός άφησε την τελευταία του πνοή.
Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο με τον διανομέα
Υπενθυμίζεται πως πεερίπου στις 15:30 το μεσημέρι της Δευτέρας σύμφωνα με το voria.gr, ο αναβάτης δικύκλου χαμηλού κυβισμού που κινούταν περίπου στο μέσον της Τσιμισκή, έχοντας στα αριστερά του ένα λεωφορείο της πολεμικής αεροπορίας και ένα αυτοκίνητο. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο αναβάτης έχασε την ισορροπία του δικύκλου και προσέκρουσε τόσο με το λεωφορείο όσο και με το αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με τις ίδιες περιγραφές, ο οδηγός φέρεται να προσπάθησε να κρατηθεί με τα χέρια του τόσο από το αυτοκίνητο όσο και από το λεωφορείο χωρίς όμως να καταφέρει να κρατήσει το δίκυκλο στην πορεία του, έπεσε και δυστυχώς το κεφάλι του συνεθλίβη από την πίσω ρόδα του λεωφορείου.
- Φωκίδα: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας στα Βαρδούσια – Ο 5ος της παρέας που δεν ακολούθησε, ειδοποίησε τις αρχές
- Γάζα: Νοσοκομείο διακόπτει προσωρινά τη λειτουργία του λόγω έλλειψης καυσίμων
- Όταν το στυλ γίνεται άμυνα: Πώς ο Λάκης Γαβαλάς κέρδισε τον σεβασμό μέσα στη φυλακή
- Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τίμησε τον Τζον Ρόμπερτσον
- Ουκρανία: Θα τελειώσει ο πόλεμος μέσα στο 2026;
- ΗΠΑ: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω των κακών καιρικών συνθηκών


