Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ιεραρχήσει πολύ ψηλά σε αυτή την προεκλογική περίοδο το ζήτημα της ενίσχυσης του ΕΣΥ και την ανάγκη για δημόσια Υγεία για όλους, με τον Αλέξη Τσίπρα να επανέρχεται στο θέμα με βίντεο στο TikTok.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για το ΕΣΥ με αφορμή ένα σχόλιο χρήστριας που γράφει στον κ. Τσίπρα «ναι, καλά όλα αυτά, αλλά για την υγεία για να μην επαναλάβουμε το αστείο με τις ΜΕΘ τι θα κάνεις;».
«Πρώτα από όλα, δεν ήταν και τόσο αστείο, ήταν μια τραγωδία απαντάει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ στη συνέχεια προσθέτει ότι η Ελλάδα είχε αναλογικά τον μεγαλύτερο αριθμό απωλειών αναλογικά με τον πληθυσμό της στην Ευρώπη.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στα μέτρα που έχει στο πρόγραμμά του το κόμμα, ενώ σημειώνει ότι πρέπει να υπάρχει «αξιοπρεπής ιατρική φροντίδα για όλους».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας