Σακίρα: Ψάχνει νταντά για τα παιδιά της και δίνει μισθό πάνω από 2.000 ευρώ – Όμως θέτει έναν απαράβατο όρο
Η τραγουδίστρια προσφέρει αρκετά καλό μισθό, ωστόσο...
Η Σακίρα και ο Ζέραρ Πικέ έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους οριστικά και η τραγουδίστρια μετά από 10 χρόνια στην Βαρκελώνη μετακόμισε στο Μαϊάμι με τα παιδιά της.
Έτσι, αναζητά βοηθό και συγκεκριμένα μια νταντά, δίνοντας μάλιστα αρκετά χρήματα ως μισθό.
Σύμφωνα με τη «La Vanguardia», η τραγουδίστρια θέλει βοήθεια με τα παιδιά και μάλιστα άτομα από το κοντινό της περιβάλλον έχουν επιβεβαιώσει ότι αναζητά άτομο γι’ αυτή τη θέση.
Ο μισθός που προσφέρει η Σακίρα προσφέρει, περίπου, 2.350 δολάρια (πάνω από 2.100 ευρώ) τον μήνα ως μισθό, συν τα έξοδα ταξιδιού.
Μάλιστα θα ζει μαζί τους στην έπαυλή της, η οποία διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, αίθουσα παιχνιδιών, σπα, γυμναστήριο και επτά μπάνια.
Ο όρος που έχει θέσει
Ωστόσο, η τραγουδίστρια μπορεί να δίνει τα διπλάσια απ’ όσα παίρνει μια νταντά στην Αμερική, όμως έχει θέσει κι έναν απαράβατο όρο.
Συγκεκριμένα, το άτομο που θα επιλεγεί για να φροντίζει τα παιδιά της δεν θα πρέπει να έχει καμία επαφή με τον Τύπο.
Μάλιστα θα υπογραφεί και συμβόλαιο εμπιστευτικότητας.
- Ρωσία και Λευκορωσία με τη σημαία τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2026
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Έφτιαξαν… σοκολατένιο μέλι με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες
- Πρέπει να σκεφτούν τι είναι κατάλληλο μια τέτοια περίοδο: Στον «αέρα» η λάμψη των Όσκαρ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Αρνήθηκε να δει τον πατέρα της η Λόρα – Οι επόμενες κινήσεις των γερμανικών Αρχών
- Η πρόεδρος του Μεξικού εγγυήθηκε την ασφαλή διεξαγωγή του Μουντιάλ – Συνάντηση με τη FIFA




