Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σακίρα: Απορρίπτει τον Τομ Κρουζ για γνωστό παίκτη του NBA

Σακίρα: Απορρίπτει τον Τομ Κρουζ για γνωστό παίκτη του NBA

Εκείνος λιώνει για πάρτι της αλλά η τραγουδίστρια έχει άλλον στο μυαλό της!

Στο επίκεντρο βρίσκεται ξανά η προσωπική ζωή της Σακίρα. Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, η τραγουδίστρια προσπαθεί να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι και πάλι ερωτευμένη.

Η Κολομβιανή σταρ εθεάθη την περασμένη Κυριακή στο FTX Arena για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Μαϊάμι Χιτ εναντίον των Μπόστον Σέλτικς.

Η παρουσία της εκεί, βέβαια, δεν οφείλεται στην αγάπη της για το μπάσκετ, αλλά στη γνωριμία της με τον Τζίμι Μπάτλερ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Sun, λίγο μετά το τέλος του ματς, ακολούθησαν ο ένας τον άλλο στο Instagram, πράγμα περίεργο για τη Σακίρα, αφού ακολουθεί μόλις 159 άτομα.

Από την άλλη, όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει μεταξύ τους, αφού είναι γνωστό πως ο παίκτης του ΝΒΑ βγαίνει με το μοντέλο Κέιτλιν Νόβακ από το 2019.

Το φλερτ και το άκυρο στον Τομ Κρουζ

Όλα αυτά γίνονται γνωστά την ώρα, που οργιάζουν οι φήμες, πως ο Τομ Κρουζ την φλερτάρει.

Οι δυο τους παρακολούθησαν παρέα το Grand Prix της Formula 1 στο Μαϊάμι, πριν από μερικές εβδομάδες.

Τότε τα ΜΜΕ τόνιζαν ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στους δύο διάσημους, καθώς φωτογραφήθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο να παρακολουθούν χαμογελαστοί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Η 46χρονη Σακίρα και ο 60χρονος πλέον Κρουζ φωτογραφήθηκαν μαζί, ποζάροντας στο φακό με χαλαρή διάθεση και δείχνοντας να απολαμβάνουν τον αγώνα, όσο και ο ένας την παρέα του άλλου.

Η ποπ σταρ φορούσε ένα πράσινο εξώπλατο κορμάκι με κοψίματα, που αναδείκνυαν το καλλίγραμμο σώμα της και ο σταρ του Χόλυγουντ έκανε μια χαλαρή σπορ εμφάνιση με λευκό πόλο μπλουζάκι και navy παντελόνι.

Πηγή από το στενό περιβάλλον της Σακίρα υποστήριξε πως η σταρ δε βλέπει τον ηθοποιό ερωτικά, όσο κι αν ο ίδιος δηλώνει γοητευμένος μαζί της.

«Πέρασε πολύ ωραία μαζί του στο Grand Prix, αλλά δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω. Δεν είναι σε φάση για σχέση τώρα, αντίθετα θέλει να εστιάσει στην καριέρα και τα παιδιά της», είπε η πηγή στο US Weekly.

Ο Τομ Κρουζ, πάλι, φαίνεται πως δεν υπήρξε καθόλου αδιάφορος. Άτομα, που μίλησαν στη βρετανική «Mirror», ανέφεραν ότι της έδειξε το ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή, σε σημείο που η μεταξύ τους αλληλεπίδραση κατέληξε… αμήχανη.

«Του φάνηκε ιδανική σύντροφος και δεν τον έκρυψε καθόλου. Ξέρω ότι της είπε αρκετές φορές ότι είναι η γυναίκα των ονείρων του»,  είπε η πηγή.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024