Rihanna: Στη λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ
Η τραγουδίστρια του «Umbrella» εκτιμάται ότι έχει καθαρή περιουσία 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ της Queen Bey ανέρχεται σε 540 εκατομμύρια δολάρια.
Οι τραγουδίστριες Rihanna, Taylor Swift και Beyonce και τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιανς -Τζένερ, Κάιλι Τζένερ και Κιμ- κατέχουν κορυφαίες θέσεις στη φετινή λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής.
Με βαθμολογία 10, η Rihanna βρίσκεται στην κορυφή των γυναικών από τον χώρο της ψυχαγωγίας και καταλαμβάνει την 20ή θέση στη λίστα με τις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ, στην οποία περιλαμβάνονται διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες.
Η τραγουδίστρια του «Umbrella» και επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον κλάδο της ένδυσης και των προϊόντων ομορφιάς εκτιμάται ότι έχει καθαρή περιουσία 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, την οποία το Forbes αποδίδει στην επιτυχία της τόσο στη μουσική όσο και στις πωλήσεις καλλυντικών.
Στην 34η θέση η Taylor Swift – Στην 48η η Beyonce
Με βαθμολογία 8, η Taylor Swift κατατάσσεται στην 34η θέση. Υπολογίζεται ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει περιουσία 740 εκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας, σύμφωνα με το Forbes, προέρχεται από τα άλμπουμ της με πωλήσεις ρεκόρ και από τα έσοδα των εισιτηρίων στις περιοδείες της.
H Beyonce, η οποία δίνει αυτό το διάστημα συναυλίες στην Ευρώπη στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, βρίσκεται στη θέση 48 με βαθμολογία 8. Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία της Queen Bey ανέρχεται σε 540 εκατομμύρια δολάρια, από την τριών δεκαετιών καριέρα της στη μουσική.
Η μεγιστάνας των Μέσων, Όπρα Γουίνφρεϊ, κατατάσσεται 13η στη λίστα του Forbes με τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ και την ακολουθούν η σταρ του τηλεοπτικού ριάλιτι και επιχειρηματίας «Keeping Up with the Kardashians» Κιμ Καρντάσιαν στη θέση 21 και η ετεροθαλής αδερφή της, μοντέλο και επιχειρηματίας, Κάιλι Τζένερ, στη θέση 38.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)






























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442