Σε μια δήλωση που έχει προκαλέσει σειρά αντιδράσεων – ειδικά στο Twitter – προχώρησε ο Ευάγγελος Αντώναρος.
Ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ (που δεν συγκέντρωσε τους απαραίτητους σταυρούς για να εκλεγεί) υποστήριξε ότι εκείνος έβλεπε τη διαφορά που διαμορφωνόταν ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και αξιωματική αντιπολίτευση, ωστόσο δεν έπεισε και πολλούς.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Αντώναρος είπε σε τηλεοπτική εκπομπή στο Attica ότι «εγώ έβλεπα μια διαφορά» και απαντώντας στον εαυτό του «γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες «πάτε καλά»;», τόνισε ότι δεν έλεγε την αλήθεια στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να ενθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο κ. Αντώναρος όχι μόνο δεν έλεγε στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ τι έβλεπε, αλλά εκτιμούσε ότι τα «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%».
Ο ίδιος τόνιζε, μάλιστα, ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».
Από τη δήλωσή του και μετά έχει στηθεί πάρτι στο Twitter, με τους χρήστες της πλατφόρμας να τον χαρακτηρίζουν από «μετά Χριστόν προφήτη» μέχρι «Νοστράδαμο».
— Ernst Stravos Blofeld 🇬🇷 🇨🇭 (@ErnstStravos) May 25, 2023
Τον ειχαν ενημερωσει απο την πρεσβεια για την κρυφη δημοσκοπηση που εδινε 5% μπροστα το ΣΥΡΙΖΑ αλλα.τον επαιρναν και τηλεφωνο νεοδημοκρατες που θα εριχναν το Μητσοτάκη απο το 2021 Μεσα σε ολα επεσε ο τιτάνας 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡