Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα στο Σαλβαδόρ, όταν ποδοπατήθηκαν στη διάρκεια συνωστισμού οπαδών που επιχειρούσαν να μπουν μέσα στο γήπεδο Κουσκατλάν της πρωτεύουσας Σαν Σαλβαδόρ για να παρακολουθήσουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα της πρώτης κατηγορίας, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Υπάρχουν «εννέα θύματα», έγραψε στο Twitter η εθνική αστυνομία. Υπάρχουν επίσης τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, από τους οποίους τουλάχιστον δύο βρίσκονται σε «κρίσιμη κατάσταση», πρόσθεσε.
Διεκόπη ο αγώνας
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας, το ποδοπάτημα σημειώθηκε όταν οπαδοί επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στην τοπική ομάδα Alianza και τη CD FAS.
Το ματς διακόπηκε για να απομακρυνθούν οι θεατές. Ο υπουργός Υγείας Φρανσίσκο Αλάμπι διαβεβαίωσε πως «όλοι οι ασθενείς» που μεταφέρθηκαν, περιθάλπονται από τις νοσοκομειακές υπηρεσίες.
Ο υπουργός Εσωτερικών Χουάν Κάρλος Μπιντεγκαΐν δήλωσε πως ομάδες της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται επιτόπου για να προσφέρουν βοήθεια. Εκατοντάδες αστυνομικοί και στρατιωτικοί έχουν επίσης σταλεί στο γήπεδο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας