Όλα είναι έτοιμα στη Zalgirio Arena για τον μεγάλο τελικό του Final Four. Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης στις 20:00 θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους, με φόντο το τρόπαιο της Euroleague.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μετρούν αντίστροφα για τη στιγμή που θα πατήσουν στο παρκέ και οι χιλιάδες φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων», που βρίσκονται στο Κάουνας, έχουν πάρει ήδη βελόνα και κλωστή και ετοιμάζονται να ράψουν το τέταρτο ευρωπαϊκό αστέρι.

Η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ, κρατά το κασκόλ της και πανηγυρίζει λίγο πριν αναχωρήσει για το γήπεδο.

Σε ανάρτησή της στα social media εμφανίστηκε να πανηγυρίζει και να φωνάζει για τους Πειραιώτες. «Τσεκάροντας ποια πόζα είναι καλύτερη στην κάμερα», έγραψε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε το hashtag #f4glory.

Εννοείται πως τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή», με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να την αποθεώνουν.

Η ανάρτησή της

«Επίθεση» αγάπης από τους οπαδούς

Εν τω μεταξύ, οι φίλοι της ομάδας του Μπαρτζώκα έχουν βάψει κατακόκκινη τη λιθουανική πόλη και χθες, παραμονή του τελικού, μια μερίδα εξ’ αυτών εντόπισε σε ένα εστιατόριο τη Μπέριλ ΜακΚίσικ, όπου βρισκόταν μαζί με τις φίλες της και δεν έχασε την ευκαιρία να την αποθεώσει.

Η γυναίκα του παίκτη του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους φιλάθλους της ομάδας εξαιτίας της μεγάλης υποστήριξης που δείχνει στον σύλλογο, έτσι οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι δεν έχασαν την ευκαιρία να την πλησιάσουν και να τραγουδήσουν ρυθμικά: «Ω Μπέριλ, Μπέριλ».