Το Κάουνας θα γίνει… ΣΕΦ – Πάνω απο 4.000 εισιτήρια σε «ερυθρόλευκα» χέρια!
Πάνω από 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρίσκονται στις εξέδρες της Ζαλγκίριο Αρένα. Μόνο η Μπαρτσελόνα κράτησε όλα της τα εισιτήρια, επέστρεψαν μέρος από τα δικά τους Ρεάλ και Μονακό.
Οι τελευταίοι υπολογισμοί βγάζουν ακόμα μεγαλύτερο νούμερο σε σχέση με τους 2.500 που ήταν η αρχική εκτίμηση της διοίκησης του Ολυμπιακού.
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεπεράσουν σίγουρα τους 4.000 και ίσως το νούμερο να αυξηθεί και στο τέλος να είναι κοντά στους 5.000, με το Κάουνας να μετατρέπεται σε.. ΣΕΦ. Δεν αποκλείεται να έχουμε «επανάληψη» με την καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο περσινό Final-4, στο Βελιγράδι.
Μέρος των εισιτηρίων, προέρχονται από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό, που δεν μπόρεσαν να δώσουν σε οπαδούς τους τα λιγοστά εισιτήρια (560) που δικαιούνταν και τα επέστρεψαν στην EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν και εξασφάλισαν τα περισσότερα εξ αυτών για τα διαθέσουν στους δικούς τους οπαδούς.
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι Αρχιεπίσκοπος
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ
- ΕΕ: Επιπλέον 5 εκατ. δαπάνες για μεταφορά στελεχών
- Alpha Bank: Πώς σκιαγραφεί το τοπίο στις αγορές και τις οικονομίες
- Αυστρία: Τέσσερις νεκροί και πολλά προβλήματα στις μεταφορές λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης

