Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σπανούλης: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για την εικόνα που παρουσιάσαμε»

Σπανούλης: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για την εικόνα που παρουσιάσαμε»

Ο Βασίλης Σπανούλης ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη για την εικόνα που είχε το Περιστέρι στον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Basket League στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στον πρώτο ημιτελικό της Basket League, επικρατώντας του Περιστερίου με 101-57 και έκανε το 1-0 στη σειρά.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στους «πράσινους» και τόνισε πως αυτή η εικόνα αδιαφορίας των παικτών του είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη.

Όσα είπε ο Σπανούλης:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Κυριάρχησε σε όλο το παιχνίδι. Ήταν πολύ παράξενο για εμένα να βλέπω αυτήν την εικόνα της ομάδας. Ίσως είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζουμε εικόνα αδιαφορίας και γι’ αυτήν την εικόνα ο μοναδικός υπεύθυνος είμαι εγώ.

Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν ήταν ωραίο για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο ή και για όσους είδαν το ματς από την τηλεόραση να έχουμε αυτήν την εικόνα», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ ο Βασίλης Σπανούλης.

Για την αγωνιστική απραξία της ομάδας του κι αν αποτελεί δικαιολογία: «Η απραξία δεν ήταν καλή για καμία από τις δύο ομάδες. Εμείς προερχόμασταν από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ, είχαμε καλό μομέντουμ, αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα έπρεπε να περιμένουμε 20 ημέρες. Όμως δεν είναι αυτή δικαιολογία για την εικόνα της ομάδας».

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024