
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος που έβρισε δημοτικούς αστυνομικούς επειδή έκαναν ελέγχους για παρεμπόριο
Σε βάρος του οι δημοτικοί αστυνομικοί κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση και παρεμπόδιση έργου. Ο άντρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Φραστική επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς δέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής από διερχόμενο πολίτη κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας που πραγματοποιούσε ελέγχους για το παρεμπόριο στο παραλιακό μέτωπο στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ένας 27χρονος άνδρας επιτέθηκε με ύβρεις σε δημοτικούς αστυνομικούς όταν επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο σε πλανόδιο πωλητή στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία με τη συνδρομή της οποίας συνελήφθη o 27χρονος. Σε βάρος του οι δημοτικοί αστυνομικοί κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση και παρεμπόδιση έργου. Ο άντρας αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
O Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης Δημήτριος Δαγκλής καταδικάζει το περιστατικό και ζητεί τη συνεργασία των πολιτών για την τήρηση της νομιμότητας και της ευταξίας στην πόλη. «Ένα από τα ωραιότερα μέρη για περίπατο στην πόλη μας έχει καταντήσει υπαίθρια αγορά γιατί κάποιοι δεν θέλουν κανόνες. Η Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας, με όσες δυνάμεις διαθέτει, θα συνεχίσει τις προσπάθειές για να αλλάξει η κατάσταση αυτή με γνώμονα πάντα τη νομιμότητα και την απόδοση των κοινόχρηστων χώρων στους πολίτες», τονίζει.
- Σοκαριστικό βίντεο από τροχαίο στη Ναύπακτο – Μητέρα σώζει με αυτοθυσία το παιδί της από ΙΧ που παρασύρει τα πάντα
- Γιοβάνοβιτς ενόψει Σουηδίας: «Θα κάνουμε αλλαγές στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας»
- Μια φανταστική πρόταση για μετακίνηση Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ και μια επίσημη διάψευση
- Εθνική Γερμανίας: Μπορεί ο Ντένιζ Ούνταβ να δώσει λύσεις στην επιθετική αφλογιστία της εθνικής;
- Έμπολα: Η νέα επιδημία θα μπορούσε να γίνει η πιο θανατηφόρα που έχει καταγραφεί ποτέ, λέει φημισμένος γιατρός
- Άρης: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Σπανούλη – Υπέγραψε για τρία χρόνια (pic)


