«Χθες δεν ήμουν καλά…» – Επέστρεψε ο Μουτσινάς μετά την ξαφνική αδιαθεσία του
Όλα όσα είπε...
Κανονικά στον αέρα της εκπομπής του εμφανίστηκε σήμερα, Πέμπτη, ο Νίκος Μουτσινάς, μετά την αδιαθεσία που ένιωσε χθες και αναγκάστηκε να σταματήσει νωρίτερα την εκπομπή του.
Σήμερα, εμφανώς καλύτερα από χθες, ο Νίκος Μουτσινάς δε δίστασε να εξηγήσει στο κοινό πως την προηγούμενη ημέρα αισθανόταν πολύ άσχημα με το στομάχι του και έτσι αναγκάστηκε να διακόψει νωρίτερα τη ροή του προγράμματος κάτι, που κατά τα άλλα δεν το συνηθίζει, εάν δεν πρόκειται για μεγάλη ανάγκη, όπως αυτή!
Η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στο Καλό μεσημεράκι
«Καλά είμαι. Χθες δεν ήμουν καλά, για πάρα πολύ ώρα. Δεν είναι και αυτό επάγγελμα, εργασία, δεν ήταν ωραίο. Γιατί τι είμαι πια, γιατρός, γιατρός είμαι; Μπορούσα και νωρίτερα! Εν πάση περιπτώσει, όλα καλά. Τα πράγματα είναι μαγικά, δεν έχει γίνει και κάτι, δε συμβαίνει τίποτα. Είμαστε τώρα σε περίοδο εκπτώσεων» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.
Δείτε το βίντεο
- Politico: Ο Μερτς λέει στους Γερμανούς να είναι εργατικοί σαν τους Έλληνες και όχι τεμπέληδες
- Ρομπότ αντί εργαζομένων; Μη βιάζεστε συνιστούν ειδικοί – Γιατί οι άνθρωποι είναι αναντικατάστατοι
- Απανωτά σοκ, ελλείψεις προσφοράς και στεγαστική κρίση – Οι λόγοι που το σπίτι έχει γίνει η κύρια ανησυχία των Ευρωπαίων
- LIVE: Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας
- Σάλος στις ΗΠΑ για τα αρχεία Έπσταϊν: Κατηγορίες κατά της Παμ Μπόντι για συγκάλυψη και πολιτική παρέμβαση
- Αυτοί είναι οι «12» του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ





