Νέα αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ των εκπροσώπων κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά με αφορμή το κόστος του προγράμματος της Κουμουνδούρου.
Πρώτος σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, υποστηρίζοντας πως το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ κοστολογείται στα «83 δισ. ευρώ», ενώ δήλωσε πως «αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμετανόητος και ότι μπορεί και χωρίς τον κ. Βαρουφάκη να ρίξει ξανά την οικονομία της χώρας στα βράχια».
«Large ο Σκέρτσος»
Με χιουμοριστικό τρόπο, που παραπέμπει σε όρους χρηματιστηρίου, του απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.
«Στην αρχή είπαν ότι του πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ=ΠΣ κοστίζει 23 δισ. Μετά 45 δισ. Όμως ο κ. Σκέρτσος αποδεικνύεται ο πιο large από όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Τσαπανίδου, σημειώνοντας πως «είπε σήμερα ότι κοστίζει 83 δισ.».
Για να καταλήγει: «Μέχρι τις εκλογές, τους βλέπω να ‘χτυπάνε’ στα 150 δισ.».
Στην αρχή είπαν ότι το πρόγραμμα του @syriza_gr κοστίζει 23 δις. Μετά 45 δις. Όμως ο κ. Σκέρτσος αποδεικνύεται ο πιο large από όλους. Είπε σήμερα ότι κοστίζει 83 δις. Μέχρι τις εκλογές τους βλέπω να «χτυπάνε» στα 150 δις. #δεντουςπιστευεικανεις#εκλογες2023#syrizaps#ΣΥΡΙΖΑ
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας