Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμετανόητος - Μπορεί, χωρίς τον Βαρουφάκη, να ρίξει ξανά την οικονομία στα βράχια

Σκέρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμετανόητος – Μπορεί, χωρίς τον Βαρουφάκη, να ρίξει ξανά την οικονομία στα βράχια

Ο Άκης Σκέρτσος σχολίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, κοστολογώντας το στα 83 δισ. ευρώ

Οι συντάκτες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ «διακατέχονται από τη βαθιά πεποίθηση ότι όντως δεν θα κληθούν ποτέ να το εφαρμόσουν, άρα μπορούν ανέξοδα να τάζουν λαγούς με πετραχήλια», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, για το κυβερνητικό πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το κόστος των εξαγγελιών που έχουν γίνει από τον ΣΥΡΙΖΑ «φτάνει τα 83 δισ. ευρώ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Σκέρτσος, επισημαίνοντας πως «αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμετανόητος και ότι μπορεί και χωρίς τον κ. Βαρουφάκη να ρίξει ξανά την οικονομία της χώρας στα βράχια».

Και επισυνάπτει πίνακα με την κοστολόγηση του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του Άκη Σκέρτσου

Την περασμένη Τετάρτη ο πρωθυπουργός παρουσίασε ένα ρεαλιστικό και ταυτόχρονα οραματικό πολιτικό σχέδιο για την Ελλάδα του 2030, καλά μελετημένο και αυστηρά κοστολογημένο, με συνολικό προϋπολογισμό ύψους 9 δισ. ευρώ στην τετραετία.

Δυο μέρες μετά, διαβάζοντας το νέο πρόγραμμα της αντιπολίτευσης, ομολογούμε πως ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε τον εαυτό του καταθέτοντας ένα σχέδιο που κοστίζει 83 (!!!) δισ. ευρώ, δηλαδή σχεδόν 40 δισ. ευρώ παραπάνω από το ήδη εξωφρενικό πρόγραμμα που είχε παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη το περασμένο φθινόπωρο.

Αυτή η εξωπραγματική έκθεση ιδεών αποκλείει οριστικά την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας και οδηγεί σε νέα μνημόνια και χρεοκοπία.

Εκτός εάν οι συντάκτες του προγράμματος διακατέχονται από τη βαθιά πεποίθηση ότι όντως δεν θα κληθούν ποτέ να το εφαρμόσουν, άρα μπορούν ανέξοδα να τάζουν λαγούς με πετραχήλια…

Τελικά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμετανόητος και ότι μπορεί και χωρίς τον κ. Βαρουφάκη να ρίξει ξανά την οικονομία της χώρας στα βράχια.

Για την ιστορία, θυμίζουμε στον κ. Τσίπρα και στους πολίτες ότι η κυβέρνηση της κας Τρας στο Ηνωμένο Βασίλειο κράτησε μόλις 45 μέρες με ένα αντίστοιχης έμπνευσης σχέδιο, που έφερε τη βρετανική οικονομία στο χείλος του γκρεμού.

Μια «προοδευτική διακυβέρνηση» ΣΥΡΙΖΑ – Βαρουφάκη πόσο λέτε να κρατήσει;

Στην κάλπη της 21ης Μαΐου λέμε όχι στους επικίνδυνους.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024