Εκλογές 2023: Ακαρπη η Διακομματική – Καμία απόφαση για ντιμπέιτ
Χωρίς κοινή απόφαση για την διεξαγωγή ντιμπέιτ κατέληξε η συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής.
Άκαρπη η συζήτηση για τα ντιμπέιτ στη Διακομματική Επιτροπή, με τα κόμματα να μην καταλήγουν σε κάποια συμφωνία για τις τηλεμαχίες και να ανανεώνουν το «ραντεβού» τους για το Σάββατο.
Το Σάββατο στις 10.00 ορίστηκε νέα συνεδρίαση διακομματική επιτροπή.
Αναλυτικότερα, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, ο ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε σε δύο debate, διαφώνησε η ΝΔ και όλα τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης που ζήτησαν να συμμετάσχουν όλοι οι αρχηγοί.
Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να δημοσιοποιούνται τα αστάθμητα πρωτογενή στοιχεία των δημοσκοπήσεων, με τον Σμυρλή να παραπέμπει στην ανακοίνωση του ΣΕΔΕΑ και να λέει στο ΣΥΡΙΖΑ πως αν θέλει μπορεί να προσφύγει στην αρμοδία ελεγκτική Αρχή. Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως Έχει προχωρήσει σε τρεις καταγγελίες και δεν υπήρξε αποτέλεσμα.
Αποφασίστηκε να επισπευσθούν οι καταβολές της κρατικής χρηματοδότησης, ενώ ζητήθηκε να υπάρξουν διευκολύνσεις των εκλογέων. Το ΠΑΣΟΚ πρότεινε election pass για τους εργαζόμενους στον τουριστικό κλάδο.
Την ίδια στιγμή, αποφασίστηκε πως θα υπάρξει ανακοίνωση παραίνεσης προς τα κανάλια για ισοτιμία στο χρόνο, ενώ η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών, Καλλιόπη Σπανού, θα ζητήσει από τα ΜΜΜ να υπάρξουν εκπτώσεις.
Παράλληλα, όπως γνωστοποιήθηκε, συνολικώς έχουν εγγραφεί 22.816 απόδημοι, που θα ψηφίσουν το Σάββατο παραμονή των εκλογών σε 99 εκλογικά τμήματα σε όλο τον κόσμο.
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442