Δημήτρης Πιατάς: «Ελπίζω στο Βέλγιο η Δικαιοσύνη να λειτουργεί»
Ο ταλαντούχος ηθοποιός πήρε θέση για τις καταγγελίες που αφορούν στον Αλέξη Γεωργούλη.
Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του ΜEGA και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τον Αλέξη Γεωργούλη και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό.
Ήταν ένας ζεν πρεμιέ που από το πουθενά βρέθηκε στην πολιτική
«Νομίζω όλος ο καλλιτεχνικός χώρος έπεσε από τα σύννεφα. Τον Αλέξη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ήταν ένας ανερχόμενος ζεν πρεμιέ που από το πουθενά βρέθηκε να είναι πολιτικό πρόσωπο. Αυτό το πουθενά το πλήρωσε με την απρεπή συμπεριφορά του», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πιατάς.
Ο Δημήτρης Πιατάς είπε στη συνέχεια: «Ελπίζω στο Βέλγιο η Δικαιοσύνη να λειτουργεί. Δεν υπάρχει καπνός, χωρίς να υπάρχει φωτιά. Θεωρώ καταδικαστέα οποιαδήποτε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε οποιοδήποτε φύλο».
- Iνστιτούτο ΕΝΑ: Τα βασικά οικονομικά μεγέθη σε δύο κομβικές περιόδους – Κυβέρνηση Τσίπρα vs κυβέρνηση Μητσοτάκη
- Πολλά πλοία, αεροπλάνα και στρατιώτες – Έτσι θα έμοιαζε η μάχη για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Γενετικές αναλύσεις αποκαλύπτουν τον αρχαιότερο γνωστό σκύλο
- Αγκαλιά αλληλεγγύης από τον Δήμο Ήλιδας στο πρόβλημα στέγασης ηλικιωμένων
- «Θα μπορούσε να είναι το σαλόνι της γιαγιάς μου» – Το παράλογο του πολέμου σε ένα κλικ
- Βουλιαγμένη: Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για την ανάσυρση της σορού του 34χρονου δύτη






