Δημήτρης Πιατάς: «Ελπίζω στο Βέλγιο η Δικαιοσύνη να λειτουργεί»
Ο ταλαντούχος ηθοποιός πήρε θέση για τις καταγγελίες που αφορούν στον Αλέξη Γεωργούλη.
Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του ΜEGA και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τον Αλέξη Γεωργούλη και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό.
Ήταν ένας ζεν πρεμιέ που από το πουθενά βρέθηκε στην πολιτική
«Νομίζω όλος ο καλλιτεχνικός χώρος έπεσε από τα σύννεφα. Τον Αλέξη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ήταν ένας ανερχόμενος ζεν πρεμιέ που από το πουθενά βρέθηκε να είναι πολιτικό πρόσωπο. Αυτό το πουθενά το πλήρωσε με την απρεπή συμπεριφορά του», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πιατάς.
Ο Δημήτρης Πιατάς είπε στη συνέχεια: «Ελπίζω στο Βέλγιο η Δικαιοσύνη να λειτουργεί. Δεν υπάρχει καπνός, χωρίς να υπάρχει φωτιά. Θεωρώ καταδικαστέα οποιαδήποτε κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε οποιοδήποτε φύλο».
- Βαλένθια – Ζαλγκίρις 91-87: Πήραν το ντέρμπι οι Ισπανοί
- Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Κρυφή «βεντέτα» με τον Άντριου και εκδίκηση για την Κέιτ Μίντλετον – «Θέλει να τον τελειώσει»
- Διχάζει την αυτοκινητοβιομηχανία ο νέος νόμος της ΕΕ
- «Όχι» του Μαγκουάιρ σε πρόταση να δώσει 60.000 ευρώ για να κλείσει η υπόθεση της Μυκόνου
- Τραγωδία στην Ομόνοια – 15χρονος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου
- Φενερμπαχτσέ – Μονακό 88-70: Ένατη σερί νίκη για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους



