
Τροχαίο στα Χανιά: Ανατροπή με τον τραυματισμό ντελιβερά από οδηγό – «Ηθελε να τον σκοτώσει»
«Εχει αποπειραθεί να τον σκοτώσει τον Οκτώβριο του 2022»
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 46χρονος οδηγός μίνι βαν, ο οποίος την περασμένη Τετάρτη κατηγορείται ότι χτύπησε με δόλο το όχημά του και εγκατέλειψε έναν 53χρονο διανομέα, στον παράλληλο της εθνικής οδού Χανίων – Κισσάμου, στο ύψος του Βαμβακόπουλου.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στα ΜΜΕ ο δικηγόρος του τραυματία, Ευτύχης Μαυρογένης, είναι βέβαιο ότι στο κατηγορητήριο θα προστεθεί και η κατά συρροή απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού όπως φαίνεται θύτης και θύμα έχουν προσωπικές διαφορές. Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Μαυρογένη, ο δράστης είχε με τον ίδιο τρόπο αποπειραθεί να σκοτώσει τον διανομέα, τον Οκτώβριο του 2022. Ο 46χρονος οδηγός αντιμετωπίζει προς το παρόν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο.
Μετά το ατύχημα ο 46χρονος διέφυγε, ωστόσο ένα αγροτικό αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο και είδε όσα διαδραματίστηκαν καταδίωξε μαζί με ένα δίκυκλο το μίνι βαν, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του το ίδιο απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χανίων στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο 53χρονος διανομέας, το πρωί της Πέμπτης, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
- To Ιράν δημοσίευσε βίντεο από το ρεσάλτο στα EPAMINONDAS και FRANCESKA στο Ορμούζ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Αρωμα εκλογών…
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα 1-0: Στο +9 από την άσπρη βούλα – Αγωνία για Γιαμάλ
- Κύπελλο Ιταλίας: Ο τρομερός Μότα απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την Λάτσιο στον τελικό
- Δ. Κουτσούμπας από τη Λέσβο: Αυτό που ζουν οι κτηνοτρόφοι είναι έγκλημα
- Ο Ίλον Μασκ αγνόησε τη γαλλική Δικαιοσύνη





