Τροχαίοατύχημα μεταξύ ενός Ι.Χ και διανομέα φαγητού συνέβη την Τετάρτη το μεσημέρι στον παράλληλο της εθνικής οδού Χανίων – Κισάμου.
Μετά τη σύγκρουση ο οδηγός του Ι.Χ δε σταμάτησε και τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας τραυματισμένο τον διανομέα να κείτεται στο έδαφος.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, αυτόπτες που είδαν το ατύχημα τον καταδίωξαν με δυο αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν λίγα χιλιόμετρα παρακάτω.
Στον τόπο του ατυχήματος έφτασε η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία διανομέα και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.