Χρήστος Λούλης: «Η σχέση με το παιδί, είναι μια συνεχόμενη ερωτική απογοήτευση»
Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για όλους και για όλα
Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή, ο Χρήστος Λούλης.
Ο ηθοποιός μίλησε για όλα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο του, στις φορές που υπήρξε άδικος απέναντι σε ανθρώπους αλλά και στην απουσία του από τα social media εξαιτίας της τοξικότητας.
«Η σχέση με το παιδί, είναι μια συνεχόμενη ερωτική απογοήτευση»
«Δεν είναι ταινία το ξύπνημα με τα παιδιά, χαμόγελα, πρωινό στην κουζίνα. Δεν είναι έτσι, είναι μια μάχη. Η μικρή μου κόρη δεν θέλει να ξυπνήσει και να σηκωθεί» είπε αρχικά.
«Η οικογένεια που έχει πρωινά χαμόγελα και δεν έχει άγχος είναι φαντάζομαι μια οικογένεια σε ένα ψαροχώρι στην Μαλαισία, οι άνθρωποι δεν ξέρουν τίποτα και είναι μια χαρά. Ψαρεύουν και κοιμούνται το μεσημέρι. Δεν υπάρχει τέτοια οικογένεια που να είναι πάντα χαρούμενη» είπε ο ηθοποιός.
«Δεν φανταζόμουν τίποτα, απλά ήθελα να γίνω μπαμπάς. Είχα την εικόνα των δικών μου των γονιών που τους αγαπούσα πολύ, με είχαν πολύ καλά, ήταν στοργικοί. Λειτούργησε ως ανάγκη. Ζήλευα πολύ τη σύνδεση μεταξύ πατέρα και παιδιού. Ήθελα να αφιερώσω τη ζωή μου με την έγνοια κάποιων άλλων ανθρώπων. Η σχέση με το παιδί, είναι μια συνεχόμενη ερωτική απογοήτευση. Το λατρεύεις τόσο πολύ και όσο να σε αγαπάει ή να σε έχει ανάγκη δεν είναι αρκετό όσο θα ήθελες να πάρεις εσύ από αυτό» συμπλήρωσε.
Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έχει αδικήσει ανθρώπους, με τους οποίους έχει συναναστραφεί.
«Έχω μιλήσει και απότομα, έχω πει σκληρές αλήθειες, έχω γίνει και άδικος και μετά ζητάω ‘συγγνώμη’. Για ποιον λόγο να μην ζητήσεις ‘συγγνώμη’;» δήλωσε.
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
- Η Ιαπωνία προς μια νέα πυρηνική εποχή
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Τραγωδία στη Γαλλία: Τέσσερις νεαροί Πορτογάλοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο κοντά στα σύνορα με την Ελβετία
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]


