Νεαρός στην Κρήτη μέθυσε, πήγε για την ανάγκη του και… χάθηκε!
Ένας νεαρός στην Κρήτη ανησύχησε γνωστούς και συγγενείς καθώς εξαφανίστηκε τα ξημερώματα.
Στιγμές αγωνίας έζησαν οι φίλοι και η οικογένεια ενός 21χρονου από το Ηράκλειο της Κρήτης, όταν τα ίχνη του χάθηκαν ξαφνικά γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου. Ευτυχώς ο νεαρός βρέθηκε λίγη ώρα μετά, καλά στην υγεία του απλά μάλλον είχε πιει λίγο παραπάνω!
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Kriti360, ο 21χρονος βρισκόταν στην περιοχή της Ρογδιάς, του Δήμου Μαλεβιζίου Ηρακλείου, ήταν μεθυσμένος και κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από την παρέα του για να κάνει την ανάγκη του και δεν ξαναεμφανίστηκε.
Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα, δηλώθηκε η εξαφάνισή του, κλήθηκαν η αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία και, τελικά, εντοπίστηκε στις 6 το πρωί καλά στην υγεία του.
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών




