Νεαρός στην Κρήτη μέθυσε, πήγε για την ανάγκη του και… χάθηκε!
Ένας νεαρός στην Κρήτη ανησύχησε γνωστούς και συγγενείς καθώς εξαφανίστηκε τα ξημερώματα.
Στιγμές αγωνίας έζησαν οι φίλοι και η οικογένεια ενός 21χρονου από το Ηράκλειο της Κρήτης, όταν τα ίχνη του χάθηκαν ξαφνικά γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου. Ευτυχώς ο νεαρός βρέθηκε λίγη ώρα μετά, καλά στην υγεία του απλά μάλλον είχε πιει λίγο παραπάνω!
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Kriti360, ο 21χρονος βρισκόταν στην περιοχή της Ρογδιάς, του Δήμου Μαλεβιζίου Ηρακλείου, ήταν μεθυσμένος και κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από την παρέα του για να κάνει την ανάγκη του και δεν ξαναεμφανίστηκε.
Λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα, δηλώθηκε η εξαφάνισή του, κλήθηκαν η αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία και, τελικά, εντοπίστηκε στις 6 το πρωί καλά στην υγεία του.
- Τσετσενία: Ο Καντίροφ δήλωσε ότι ουκρανικό drone έπληξε κτίριο στο Γκρόζνι – Δεν υπήρξαν θύματα
- Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις από Δευτέρα οι αγρότες – Ενισχύονται τα μπλόκα, μήνυμα παραμονής μέχρι τα Χριστούγεννα
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ο Τζαβέλλας
- Λιανικό εμπόριο δύο ταχυτήτων [γράφημα]
- Μητσοτάκης: Υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής – Βλέπει Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με Ερντογάν στις αρχές του 2026




