Η Ήβη Αδάμου στην απονομή του χρυσού και πλατινένιου δίσκου της μίλησε για την ζωή της κι απάντησε αν θα έκανε εκπομπή με τον Μιχάλη Κουϊνέλη.
Η Ήβη Αδάμου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Έχει κυκλοφορήσει το νέο μου τραγούδι δεν σε αφήνω. Με το παιδί, ο προσωπικός χρόνος μειώνεται, προτεραιότητα έχει η οικογένεια και το παιδί. Σαν μαμά είμαι αυστηρή αλλά και στοργική. Ο Μιχάλης είναι χαζομπαμπάς, τον κάνει ό,τι θέλει. Θα έκανα εκπομπή με τον Μιχάλη αν υπάρξει μια καλή πρόταση. Μου αρέσει να είμαι συνέχεια μαζί με τον Μιχάλη. Ρωτήστε τον ίδιο αν θέλει, θέλω πολύ να μάθω την άποψή του».
«Η Ήβη είναι η μούσα μου, γραφώ για εκείνη»
Από την άλλη, ο Μιχάλης Κουϊνέλης ανέφερε: «Οι ισορροπίες κρατιούνται με προσπάθεια όπως οι σχέσεις. Οι μπαμπάδες με τα κορίτσια είναι πιο κοντά σε αυτή την ηλικία. Η μικρή έρχεται στο στούντιο τα ανακατεύει όλα και φεύγει. Δεν θα έκανα ψυχαγωγική εκπομπή με την Ήβη».
Και παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ο Μιχάλης Κουϊνέλης: «Η Ήβη είναι η μούσα μου, γραφώ για εκείνη».
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας