Λεβαντόφσκι: «Ο Κλοπ με ρώτησε αν θέλω να πάω στη Λίβερπουλ»
Ο Πολωνός άσος αποκάλυψε μια συζήτηση που είχε με τον Γιούργκεν Κλοπ στο παρελθόν, με τον Γερμανό τεχνικό να τον ρωτάει αν θέλει να πάει στη Λίβερπουλ.
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα και με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Ο Πολωνός άσος συγκεκριμένα τη φετινή σεζόν μετράει με τους «μπλαουγκράνα» 27 γκολ και 7 ασίστ σε 34 συμμετοχές, δείχνοντας πως ακόμα και στα 34 του είναι εκ των κορυφαίων στη θέση του στον κόσμο.
Ο Λεβαντόφσκι αναδείχτηκε βέβαια μέσα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και τη συνύπαρξη του με τον Γιούργκεν Κλοπ και όχι για μικρό χρονικό διάστημα. Ο Πολωνός άσος μία τετραετία έμεινε στην ομάδα της Βεστφαλίας, από το 2010 έως το 2014 και όπως αποκάλυψε, ο Κλοπ τον είχε ρωτήσει αν θέλει να μετακομίσει στη Λίβερπουλ.
«Όταν ήμουν στην Μπάγερν Μονάχου, υποδεχθήκαμε τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο του Audi Cup το καλοκαίρι του 2017. Με την ευκαιρία μιλήσαμε με τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος με ρώτησε «δεν θες να έρθεις στο Λίβερπουλ; Κοιταχτήκαμε και μετά γέλασα!», ανέφερε ο Πολωνός άσος για μια κουβέντα που είχαν οι δυο τους το καλοκαίρι του 2017, κατά τη διάρκεια φιλικού τουρνουά.
Η ιστορία βέβαια είναι γνωστή με τον Λεβαντόφσκι να μένει τελικώς στη Μπάγερν για ακόμα πέντε χρόνια και να εντυπωσιάζει και με τους Βαυαρούς, πριν πάει στη Βαρκελώνη για χάρη των Καταλανών το καλοκαίρι του 2022.
- Ουκρανία: Ικανοποίηση Τραμπ για την πορεία των συνομιλιών με στόχο τον τερματισμό του πολέμου
- Βολιβία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων
- Ιράν: Ο Τραμπ χαιρετίζει τις «πολύ καλές» συνομιλίες που θα συνεχιστούν «την επόμενη εβδομάδα»
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ