«Γκαφατζής» διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη: Ξέχασε προσωπικά έγγραφα στον τόπο της ληστείας, γύρισε να τα πάρει και συνελήφθη
Ο άντρας κατηγορείται ότι «τρύπωσε» από παράθυρο σε κυλικείο του Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς - 'Αγιος Δημήτριος», αφαιρώντας από συρτάρι 500 ευρώ.
Τον τίτλο του «ατζαμή κλέφτη» θα μπορούσε να διεκδικήσει ένας 40χρονος στη Θεσσαλονίκη.
Αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες καθώς κατηγορείται ότι χθες το μεσημέρι «τρύπωσε» από παράθυρο σε κυλικείο του Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς – ‘Αγιος Δημήτριος», αφαιρώντας από συρτάρι το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.
Φαίνεται όμως πως… άφησε στο σημείο προσωπικά του έγγραφα, οπότε λίγη ώρα αργότερα αποφάσισε να επιστρέψει στο σημείο του εγκλήματος για να τα αναζητήσει, αφού άλλαξε προηγουμένως τα ρούχα του.
Υπάλληλος του κυλικείου τον θεώρησε ύποπτο και κάλεσε την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί, ενώ βρέθηκαν και τα ρούχα με τα μετρητά. Στην κατοχή του εντοπίστηκε επιπλέον ένα μαχαίρι.
- Μαδούρο: Μεταφέρεται στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης
- Υπομονή μέχρι το 2028 για σύγχρονη αεροναυτιλία λέει ο Δήμας – Καμία εξήγηση για τα αίτια του μπλακ άουτ
- «Παναθηναϊκός και Γκρέμιο συμφώνησαν» – Το αντίτιμο για τον Τετέ
- Καιρός: Θεοφάνεια με αφρικανική σκόνη και λασποβροχές
- Μουσείο Μαρία Κάλλας: Τι έρχεται τον Ιανουάριο
- Η συνέντευξη Τύπου του Αμορίμ μετά τη Λιντς ήταν ο βασικός λόγος που έφερε την απόλυση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


