Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιούκαστλ 1-2: Ανατροπή τετράδας για τις «καρακάξες»
Με τον Ισάκ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και να προσθέτει άλλο ένα στην βραδιά η Νιούκαστλ επικράτησε με ανατροπή 2-1 στην έδρα της Νότιγχαμ εδραιώνοντας έτσι την παρουσία της στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ισάκ στο φινάλε η Νιούκαστλ ολοκλήρωσε την σπουδαία ανατροπή στην έδρα της Φόρεστ (2-1), όντας πλέον μια… ανάσα από την πρώτη τετράδα της Premier League.
Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 26′. Ο Μπότμαν έκανε το λάθος στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα. Ο Ντένις πήρε την κατοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να φέρουν την αναμέτρηση σε ισορροπία με τον Ισάκ να πλασάρει εύστοχα για το 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στις καθυστερήσεις για χέρι του Νιακατέ. Ο Ίζακ ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε σε θέση οδηγού την Νιούκαστλ στο 93′.
ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Νάβας, Οριέ, Νιακατέ, Φελίπε, Λόντι, Γέιτς, Σέλβι, Τζόνσον, Γκιμπς-Γουάιτ, Ντένις, Αγιού
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Πόουπ, Τρίπιερ, Μπότμαν, Σέρ, Μπέρν, Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Γουίλοκ, Μέρφι, Ίζακ, Σεντ Μαξιμέν.
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι Αρχιεπίσκοπος
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ
