Τέμπη: Σήμερα η συναυλία των μουσικών σχολείων στο Σύνταγμα
Εντός της ημέρας (10/03) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συναυλία των μουσικών σχολείων στο Σύνταγμα.
Συναυλία θα πραγματοποιήσουν τα Μουσικά – Καλλιτεχνικά σχολεία σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου στις 10πμ στο Σύνταγμα, η οποία θα είναι αφιερωμένη στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Στη συναυλία έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους και οι μαθητές, όπως αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας, που παράλληλα καλεί και στη συγκέντρωση της Κυριακής 12 Μαρτίου στις 12 στο Σύνταγμα.
Κινητοποιήσεις φοιτητών σε όλη τη χώρα
Σε κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν την Τετάρτη (08/03) και την Πέμπτη (09/03) οι φοιτητές έστειλαν το δικό τους μήνυμα πως το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα συγκαλυφθεί. Ζητούν δε να παρθούν μέτρα για να λυθούν τα προβλήματα, αλλά και να στελεχωθεί ο οργανισμός προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον τετοιες τραγωδίες.
Ακόμη, μετά την ολοκλήρωση της κινητοποίησης, οι φοιτητές προχώρησαν σε συνέλευση. Παράλληλα καλούν και στο νέο μεγάλο συλλαλητήριο την Κυριακή 12 Μάρτη, στα προπύλαια και στο Σύνταγμα, στις 12 το μεσημέρι.
- Την… ανηφόρα τραβούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η μαρτυρία που αναπτερώνει τις ελπίδες
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
- Ηράκλειο: Αίσιο τέλος για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο αθλητής με τις υψηλότερες απολαβές στον κόσμο

