Δημήτρης Μάντζος: «Ο πρωθυπουργός αναλαμβάνει την ευθύνη μόνο στα λόγια, ενώ την επιμερίζει σε όλους»
Ο κ. Μάντζος ανέφερε πως «δεν ήταν εκκρεμής στα δικά μας συρτάρια εννέα χρόνια η σύμβαση 717/2014 για την εγκατάσταση τηλεδιοίκησης στο σιδηροδρομικό δίκτυο, με επτά παρατάσεις και 54 εκατ. ευρώ συμβατικό αντικείμενο».
«Δυστυχώς, ο πρωθυπουργός συνεχίζει με κυνικό τρόπο την επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργικό Συμβούλιο για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Ο κ. Μάντζος σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός «αναλαμβάνει την ευθύνη μόνο στα λόγια, ενώ την επιμερίζει κατ’ ουσίαν σε όλους».
«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, προσθέτοντας πως «δεν ήταν εκκρεμής στα δικά μας συρτάρια εννέα χρόνια η σύμβαση 717/2014 για την εγκατάσταση τηλεδιοίκησης στο σιδηροδρομικό δίκτυο, με επτά παρατάσεις και 54 εκατ. ευρώ συμβατικό αντικείμενο».
«ΝΔ και Μητσοτάκης είναι αναξιόπιστοι»
Όπως είπε, «η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης δεν έχουν την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα να μιλούν για ανοικοδόμηση του κράτους και αναγέννηση της χώρας».
Και αυτό, υποστήριξε, επειδή «είναι οι ίδιοι που πλήγωσαν το κράτος δικαίου, τις υποδομές, το δημόσιο σύστημα υγείας, τη δημόσια παιδεία».
«Φτάνει πια. Ως εδώ!», κατέληξε στη δήλωσή του ο Δημήτρης Μάντζος.
- Κρήτη: Συνελήφθη 13χρονος που ξυλοκόπησε συμμαθητή του
- Τι είδε ο Νιλ Άρμστρονγκ κατά την προσελήνωσή του στο φεγγάρι το 1969; Η θεωρία συνωμοσίας που λάτρεψε το διαδίκτυο
- ΗΠΑ: Νέο «αντάρτικο» κατά Τραμπ – Και η Νέα Υόρκη στο δίκτυο του ΠΟΥ για την αντιμετώπιση επιδημικών κρίσεων
- Πυρηνικά όπλα: Τέλος από σήμερα στη συνθήκη ΗΠΑ-Ρωσίας – Τι σημαίνει αυτό και γιατί ανησυχούν άπαντες
- Οι 3 + 1 λόγοι που ο σκύλος παίρνει το φαγητό του από το μπολ και το τρώει σε άλλο μέρος
- Ψάχνει «διπλό» τετράδας στο Βελιγράδι ο Παναθηναϊκός
- Κακοκαιρία σαρώνει τη χώρα – Λασποβροχές, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με τις ευρωπαϊκές λίστες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/nick-martin-tIatBQ74-VE-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442