Αταμάν: «Μοιράζομαι τον πόνο των Ελλήνων, που ήταν δίπλα μας στις δύσκολες στιγμές»
Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Αναντολού Εφές με τον Παναθηναϊκό (02/03) εξέφρασε τη συμπαράστασή του για τις δύσκολες ώρες που περνάει η χώρα, μετά την τραγωδία στα Τέμπη.
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές για την 26η αγωνιστική της Euroleague (02/03), με τον τεχνικό της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν να εκφράζει στις δηλώσεις του τη στήριξη και τη συμπαράσταση στον ελληνικό λαό για την τραγωδία με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.
Όσα είπε ο Αταμάν:
«Μετά τη μεγάλη καταστροφή που ζήσαμε στην Τουρκία, δυστυχώς θα παίξουμε ένα ακόμη παιχνίδι μέσα σε βαρύ κλίμα, λόγω του θρήνου για το τραγικό δυστύχημα με το τρένο στην Ελλάδα. Μοιράζομαι τον πόνο των φίλων Ελλήνων που ήταν δίπλα μας και στις δικές μας δύσκολες στιγμές και εκφράζω τα συλλυπητήριά μου».
Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ρόστερ υψηλής ποιότητας, παρότι είναι στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Για να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να μοιράσουμε καλά την μπάλα και να παίξουμε καλή προσωπική άμυνα. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο ματς και να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε στην κατάταξη».
Από πλευράς παικτών ο Αμάθ Εμπαγιέ δήλωσε:
«Θέλω πρωτίστως να εκφράσω τη θλίψη μου για το δυστύχημα με το τρένο που έγινε στην Ελλάδα και να μεταφέρω τα συλλυπητήριά μου στον ελληνικό λαό. Όσο για το ματς, ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Κάθε ματς μετρά πολύ και μου αρέσει αυτή η πρόκληση».
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σε ένα ματς στο οποίο έγινε ροντέο στο τέλος, η Μίλαν έσωσε τον βαθμό με γκολ του Λεάο στο 90+2' - Θα πρέπει να λέει και «ευχαριστώ» στη Τζένοα η οποία έχασε πέναλτι με τον Στάντσιου στο 90+9'.
Οι χρήστες του TikTok θα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε στιγμιότυπα αγώνων και σε βίντεο από τα παρασκήνια. Ακόμη, σε συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και σε ηχογραφήσεις από κάμερα θώρακος διαιτητή