Τέμπη: Η κατάσταση των τραυματιών – Δύο νέοι με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Μάχη δίνουν οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή έξι νέους ανθρώπους που τραυματίστηκαν στα Τέμπη
Την ώρα που εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών μετά το δυστύχημα στα Τέμπη θα αυξηθεί –σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό είναι στους 36- πολλοί είναι οι σοβαρά τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής.
Οι γιατροί στα νοσοκομεία της Λάρισας δίνουν μάχη για να κρατήσουν στην ζωή έξι νέους ανθρώπους που διακομίστηκαν μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, στην ΕΡΤ, περισσότεροι από 50 είναι οι ελαφρύτερα τραυματισμένοι, που δέχονται την φροντίδα του ιατρικού προσωπικού.
Δύο νέοι με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις δίνουν μάχη για την ζωή τους ενώ τέσσερις ακόμη άνθρωποι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.
Έξι καταγματίες που βρίσκονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, βρίσκονται στα χειρουργεία και είναι σε εξέλιξη η αποκατάστασή τους, ενώ φροντίδα λαμβάνουν και οι υπόλοιποι τραυματίες.
Συγγενείς των θυμάτων, λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη από ειδικευμένο προσωπικό που βρίσκεται στα δύο νοσοκομεία.
Η Εμμανουέλα Κατζουράκη ανάμεσα στους τραυματίες
Η 23χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής, Εμμανουέλα Κατζουράκη, επέβαινε στο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επιστρέψει στην πόλη, όπου και σπουδάζει φαρμακευτική. Όπως αναφέρει η μητέρα της, σε δηλώσεις, η Εμμανουέλα Κατζουράκη είναι καλά στην υγεία της, έχοντας υποστεί διάστρεμμα.
- «Όχι» του Μαγκουάιρ σε πρόταση να δώσει 60.000 ευρώ για να κλείσει η υπόθεση της Μυκόνου
- Τραγωδία στην Ομόνοια – 15χρονος έπεσε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου
- Φενερμπαχτσέ – Μονακό 88-70: Ένατη σερί νίκη για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Έμα Γουάτσον: Ποιος είναι ο Μεξικανός δισεκατομμυριούχος με τον οποίο φιλιέται η διάσημη ηθοποιός;
- Αποκάλυψη: Η απόφαση για την εξόντωση του Χαμενεΐ ελήφθη τον Νοέμβριο
- Ο Λανουά που δεν τηρεί τα προσχήματα με τους Φωτιά, Βεργέτη και το άρωμα πρόκλησης





