Η 23χρονη επέβαινε στο τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επιστρέψει στην πόλη, όπου και σπουδάζει φαρμακευτική. Όπως αναφέρει η μητέρα της, σε δηλώσεις, η Εμμανουέλα Κατζουράκη είναι καλά στην υγεία της, έχοντας υποστεί διάστρεμμα.
Το παιδί μου είναι καλά
«Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Ένα διάστρεμμα έχει στα πόδια. Ήταν στη σχολή της, είχε κατέβει στην Αθήνα για ραντεβού στο πλαίσιο της σκοποβολής και στον γυρισμό για να επιστρέψει στη σχολή της, αποφάσισε να πάρει τρένο.
Το μόνο που ήθελα να ακούσω είναι ότι το παιδί μου είναι καλά. Δεν τη ρώτησα λεπτομέρειες ή σε ποιο βαγόνι ήταν. Ήθελα μόνο να ακούσω ότι ήταν καλά», είπε η μητέρα της στο flashnews.
«Εμένα το παιδί μου είναι καλά. Δυστυχώς, κάποιες άλλες οικογένειες σήμερα δεν το λένε αυτό. Οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα… Mόνο ότι ευχαριστώ την Παναγία, τίποτα άλλο», πρόσθεσε.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.