Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aνανέωση για το Hyundai i10

Aνανέωση για το Hyundai i10

Το μικρότερο μοντέλο της κορεατικής φίρμας ανανεώνεται αποκτώντας περισσότερο εξοπλισμό ως standard και μια σειρά σχεδιαστικών αναβαθμίσεων

H Hyundai φρεσκάρει το i10 το οποίο επιστρέφει με περισσότερη τεχνολογία και εξοπλισμό καθώς και αναβαθμίσεις αισθητικού περιεχομένου.

Ξεκινώντας από τις προσθήκες, οι «απλές» εκδόσεις του ανανεωμένου i10 προσθέτουν δύο ακόμα επιλογές στην παλέτα τους με τις αποχρώσεις Lumen Grey και Meta Blue, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό αποχρώσεων σε εννέα. Προαιρετικά, οι δυνητικοί ιδιοκτήτες του θα μπορούν να επιλέξουν να συνδυάσουν τις διαθέσιμες αποχρώσεις με μαύρη οροφή.

Στις σχεδιαστικές μεταβολές συγκαταλέγονται τα νέα γραφικά για τα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω καθώς και νέα LED ημέρας. Την εικόνα συμπληρώνουν νέου σχεδιασμού τροχοί αλουμινίου 15 ιντσών ή 16 ιντσών για τις εκδόσεις N Line που υιοθετούν επίσης ανάλογες, αλλά πιο υπερτονισμένες σχεδιαστικές μεταβολές.

Στο εσωτερικό, προστίθεται γαλάζιος ατμοσφαιρικός φωτισμός καθώς και ένα νέο πακέτο εξοπλισμού που επενδύει τα καθίσματα από υφάνσεις με γεωμετρικά σχήματα και μωβ λεπτομέρειες οι οποίες επεκτείνονται και στους αεραγωγούς.

Στον βασικό εξοπλισμό του i10 περιλαμβάνεται μια ψηφιακή οθόνη LCD 4,2 ιντσών για τον πίνακα οργάνων η οποία συνδυάζεται με infotainment 8,0 ιντσών που ενσωματώνει σύστημα πλοήγησης, Apple CarPlay και Android Auto με ασύρματη συνδεσιμότητα και επιδέχεται Over-The-Air-Updates. Tην τεχνολογική εικόνα συμπληρώνει η προσθήκη θυρών USB τόσο μπροστά όσο και πίσω.

Αναβαθμισμένος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας καθώς πλέον το σύστημα αυτόνομης πέδησης διαθέτει λειτουργία ανίχνευσης πεζών και ποδηλατών καθώς και σύστημα προειδοποίησης εξόδου, για τους επιβάτες του πίσω καθίσματος.

Η Hyundai δεν ανακοινώνει αλλαγές για τους κινητήρες κάτι που σημαίνει ότι το τρικύλινδρο μοτέρ του 1,0 λίτρου και τον turbo των 1,2 λίτρων σε εκδοχές ισχύος 67, 84 ή 100 ίππων για τις εκδόσεις N-Line.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024