Νίκος Κοκλώνης: Σκεφτόμουν να πέσω στο Central Park
Στις δύσκολες στιγμές της επαγγελματικής του καριέρας αναφέρθηκε ο Νίκος Κοκλώνης.
Στις στιγμές που έφτασε στο… μηδέν της επαγγελματικής του καριέρας αναφέρθηκε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη στο «Έλεος».
«Ετοιμαζόμουν να μπω στο NASDAQ στο Χρηματιστήριο, μετά έμεινα ταπί, στο μηδέν, δεν λέω ψέμματα» ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.
«Από το μηδέν φτάνω στο Θεό σε 5 χρόνια. Πέρασαν τρία χρόνια που ήμουν στο ίδιο υψηλό επίπεδο και γίνεται το λάθος, γιατί είχαν έρθει κάποιοι να μπουν στην εταιρεία αλλά δεν ήθελα να μπλέξω με τους ξένους, και τα χάνω όλα» σημείωσε ο τηλεοπτικός παραγωγός.
«Καθόμουν και κοιτούσα το Central Park από το γραφείο μου και έλεγα: να πέσω ή να πάω στην Αστόρια να πλένω πιάτα γιατί στην Ελλάδα δεν γυρνάω αλλιώς;» τόνισε και πρόσθεσε ότι εκείνη την περίοδο είχε 1.600 άτομα προσωπικό στην εταιρεία του.
Δείτε το βίντεο:
- Κικίλιας: «Προτεραιότητά μας η προστασία των Ελλήνων ναυτικών και της ελληνικής ναυτιλίας»
- Σκύλος: Πόσο ασφαλή είναι τα λουριά που αυξομειώνεται το μήκος τους;
- Θεσσαλονίκη: Γονείς πλήρωσαν τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν τα παιδιά τους σε δύο νηπιαγωγεία – Δείτε το ποσό
- Τραυματίστηκε σοβαρά ο Λανγκ της Γαλατάσαραϊ, μπαίνει αμέσως στο χειρουργείο (vids)
- Χίλντα και Εβίτα Ηλιοπούλου: Αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές του πατέρα τους πριν τον θάνατο του
- Βέροια: Απαντήσεις σε κάμερες ασφαλείας αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό της 24χρονης κοπέλας
- Σοφία Λάππου: Πέθανε η εμβληματική ηθοποιός του ΚΘΒΕ
- «Γιγαντομαχία» Ρεάλ – Μπάγερν και ζευγάρια… φωτιά στο Champions League – Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης στους «4» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442