Lady Gaga: Η πρώτη φωτογραφία σαν Harley Quinn στο νέο «Joker»
Άκρως εντυπωσιακή αναμένεται να είναι η συνέχεια του «Joker» με τη Lady Gaga και τον Joaquin Phoenix.
Ο Joaquin Phoenix θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ως Joker. Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Harley Quinn, την οποία υποδύεται η Lady Gaga.
Η διάσημη superstar ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από την ταινία «Folie á Deux». Ένα στιγμιότυπο με την ίδια και τον Joaquin Phoenix που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκέντρωσε κάποια εκατομμύρια likes μέσα σε λίγες ώρες.
Το πολυαναμενόμενο sequel του Joker αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024.
Από τη φωτογραφία που ανέβασε η Lady Gaga στο Instagram, η διάσημη τραγουδίστρια, που υποδύεται τη Harley Quinn, αντιλαμβανόμαστε πως το ζευγάρι ανταλλάζει ένα παθιασμένο φιλί.
Κάτι που προδίδει το γεγονός πως τα πρόσωπά τους έχουν λερωθεί από το κατακόκκινο κραγιόν της Harley Quinn.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η Harley Quinn, γνωστή και ως Dr. Harleen Quinzel, είναι η θρυλική κακιά και το αντικείμενο του πόθου του Joker. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο άσυλο Arkham της Γκόθαμ Σίτι, όταν ήταν ψυχολόγος του.
Ο χαρακτήρας της Harley Quinn δημιουργήθηκε για πρώτη φορά για το διάσημο καρτούν του 1992 «Batman: The Animated Series».
Από τις σελίδες των κόμικς και τη μικρή οθόνη, η θρυλική ηρωίδα ζωντάνεψε και στον κινηματογράφο. Ήταν η Margot Robbie που μεταμορφώθηκε σε Harley Quinn στο «Suicide Squad» του 2016, στο sequel του 2021 «The Suicide Squad», καθώς και στη spinoff ταινία «Birds of Prey» (2020).
Η Lady Gaga ως Harley Quinn στο νέο Joker
Είναι σειρά της Lady Gaga να μεταμορφωθεί σε Harley Quinn, κάτι που αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.
Η Lady Gaga μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν πηγές από το περιβάλλον της, είχε αφοσιωθεί στο πολυαναμενόμενο sequel του «Joker».
Η ταινία «Joker» κυκλοφόρησε το 2019 με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office. Είχε μάλιστα κερδίσει 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ.
Ήταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών. Χάρισε στον Joaquin Phoenix το πρώτο του Όσκαρ για τον ρόλο του ως αποτυχημένου κωμικού ο οποίος βυθίζεται στην παραφροσύνη και τη βία.
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)































































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442