Κρήτη: Σφαιρίδιο αεροβόλου χτύπησε 16χρονη την ώρα που έπινε καφέ
Ο υπαίτιος του ατυχήματος αναζητείται ακόμη από την Αστυνομία
Τον τρόμο βίωσε μία 16χρονη στην περιοχή Μοίρες της Κρήτης, όταν την ώρα που βρισκόταν σε καφετέρια με την παρέα της, την πέτυχε στο χέρι σφαιρίδιο αεροβόλου.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cretalive, η 16χρονη μαθήτρια, ενώ έπινε τον καφέ της σε υπαίθριο χώρο καφετέριας, ξαφνικά ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι, ενώ άρχισε και να αιμορραγεί.
Αναζητείται ο ένοχος
Όπως έχει προκύψει από την καταγγελία και την προανάκριση που διενεργείται από το ΑΤ Φαιστού, ένας 21χρονος από ορεινό χωριό της περιοχής περιεργαζόταν μέσα από το επιβατηγό όχημα του και ενώ αυτό βρισκόταν εν κινήσει, ένα αεροβόλο πιστόλι στο οποίο χρησιμοποιούσε μεταλλικά σφαιρίδια και ένα από αυτά τα σφαιρίδια ‘ξέφυγε’ και τραυμάτισε την ανήλικη κοπέλα, για καλή της τύχη στο χέρι, καθώς αν το σφαιρίδιο την είχε βρει στο κεφάλι ή το μάτι ο τραυματισμός της θα ήταν σαφώς σοβαρότερος.
Ο νεαρός αναζητείται ακόμη, ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη ως προς τον τραυματισμό της ανήλικης μαθήτριας.
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Κίνηση στους δρόμους: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ολυμπιακός: Νίκησε την Εφές στην Πόλη κι έβαλε τέλος σε «κατάρα» επτά ετών!
- Ο Κόσμος Είναι Ένας: Όταν ο Κωνσταντίνος Βήτα «συνάντησε» τον Γιάννη Ρίτσο
- Χανιά: Μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα με παιδιά και γονείς έξω από δημοτικό σχολείο



