Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Σήμερα η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για την αναίρεση της απόφασης της υπόθεσης της μικρής Μελίνας

Κρήτη: Σήμερα η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για την αναίρεση της απόφασης της υπόθεσης της μικρής Μελίνας

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου στα μέσα του Ιανουαρίου άσκησε αναίρεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου Ηρακλείου που τον Νοέμβριο του 2022

Στον Άρειο Πάγο θα ανοιχτεί ο φάκελος της υπόθεσης θανάτου της μικρής Μελίνας που άφησε την τελευταία της πνοή στις 29 Δεκεμβρίου 2015 στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο της Κρήτης, ύστερα από επέμβαση ρουτίνας.

Συγκεκριμένα σήμερα ο Άρειος Πάγος αναμένεται να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή την άσκηση αναίρεσης της απόφασης του δικαστηρίου Ηρακλείου, που είχε γίνει στα μέσα του Ιανουαρίου του 2022 από τον αντιεισαγγελέα.

Τον Νοέμβριο του 2022, το δικαστήριο του Ηρακλείου είχε κάνει δεκτή την ένσταση των συνηγόρων της αναισθησιολόγου λόγω μη αιτιολόγησης της έφεσης και είχε ακυρώσει την διαδικασία «κλείνοντας» ουσιαστικά την υπόθεση.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, αν όντως ο Άρειος Πάγος  αποδεχθεί την αναίρεση τότε η πολύκροτη υπόθεση θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό. Αν την απορρίψει τότε θα παραμείνει η απόφαση του δικαστηρίου που έλαβε τον περασμένο Νοέμβριο.

Η ανάρτηση του πατέρα της Μελίνας

Το χρονικό της τραγωδίας

Το πρωί της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου του 2015 η 4χρονη Μελίνα από τη Νεάπολη εισήχθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο για «κρεατάκια».

Αρχικά η 4χρονη Μελίνα πέρασε από προεγχειρητικό έλεγχο όπου, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.

Την Δευτέρα το άτυχο κοριτσάκι εισάγεται για το προγραμματισμένο χειρουργείο με τους γιατρούς να προχωρούν στην αφαίρεσή τους και στην τοποθέτηση σωλήνων στα αυτιά.

Κατά την διάρκεια της ανάνηψης η 4χρονη Μελίνα παρουσίασε επιπλοκές με τους γιατρούς να την διασωληνώνουν ξανά και να την μεταφέρουν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο ΠΑΓΝΗ.

Στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου το 4χρονο κορίτσι άφησε την τελευταία της πνοή.

Μετά από αρκετά χρόνια πραγματοποιήθηκε το πρωτόδικο δικαστήριο για την υπόθεση και στο εδώλιο κάθισε η αναισθησιολόγος του Βενιζελείου. Το δικαστήριο την είχε κρίνει αθώα.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024