Εδώ και πολλά χρόνια στο ΝΒΑ, οι πάγκοι των ομάδων δίνουν το δικό τους… σόου κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, με τους παίκτες να προσπαθούν να ανεβάσουν ψυχολογικά εκείνους που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο.
Έτσι έκανε και ο Γιάννης Αντετ0κούνμπο, ο οποίος πανηγύρισε με λίγο… υπερβολικό τρόπο ένα εντυπωσιακό κάρφωμα τους συμπαίκτη του στους Μιλγουόκι Μπακς, ΜαρΤζόν Μπότσαμπ, μπαίνοντας μέσα στο παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Κλίπερς.
Οι διαιτητές τον… έπιασαν και τον φιλοδώρησαν με μια τεχνική ποινή. Παράλληλα, το ΝΒΑ δεν το άφησε να περάσει έτσι και τιμώρησε τον «Greek Freak» για τη συμπεριφορά του με πρόστιμο 2.000 δολαρίων.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.