Χρήστος Φερεντίνος: Φλέρταρε παίκτρια του Deal – «Η πιο όμορφη γιαγιά»
Δείτε το απίθανο βίντεο
Μία ανατρεπτική και γοητευτική παρουσία στο Deal του Alpha ανάγκασε μέχρι και τον Χρήστος Φερεντίνος να είναι… πιο διαχυτικός απ’ ό,τι συνήθως και να τολμήσει ακόμα και να την φλερτάρει την ώρα του παιχνιδιού.
Ο λόγος για τη Βένια Σταμάτη, την όμορφη φαρμακοποιό από τη Θεσσαλονίκη, η οποία όπως δήλωσε κάποτε δούλευε σε εταιρεία καλλυντικών, έχει μία κόρη τη Λένια και δύο εγγόνια.
Ο θαυμασμός του παρουσιαστή για την παίκτρια, ειδικά μετά την πληροφορία ότι έχει εγγόνια, ήταν μεγάλος και τη χαρακτήρισε την πιο όμορφη γιαγιά.
Σε κάθε ευκαιρία εκθείαζε την εμφάνισή της, όταν σηκώθηκε πρόσθεσε «κοιτάξτε το μοντέλο γιαγιά», ενώ στη συνέχεια τόλμησε να τη ρωτήσει αν έχει και Instagram.
H ίδια δε φάνηκε να ενοχλείται και απολάμβανε την παρουσία της στο παιχνίδι ακόμα και χορεύοντας στις μουσικές που έβαζε ο DJ της εκπομπής σε κάθε επιτυχημένο πακέτο που άνοιγε η όμορφη γιαγιά.
Δείτε το βίντεο
- Το σκίτσο της Έφης Ξένου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης διαλύει το κοινοβούλιο για να «επιστρέψει η εξουσία στον λαό»
- Στάθης Μαντζώρος: Η βελτίωση στην υγεία του 6 μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
- Βιώσιμες επιλογές και στα παιχνίδια; Και όμως υπάρχουν!
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα



