Χρήστος Φερεντίνος: Φλέρταρε παίκτρια του Deal – «Η πιο όμορφη γιαγιά»
Δείτε το απίθανο βίντεο
Μία ανατρεπτική και γοητευτική παρουσία στο Deal του Alpha ανάγκασε μέχρι και τον Χρήστος Φερεντίνος να είναι… πιο διαχυτικός απ’ ό,τι συνήθως και να τολμήσει ακόμα και να την φλερτάρει την ώρα του παιχνιδιού.
Ο λόγος για τη Βένια Σταμάτη, την όμορφη φαρμακοποιό από τη Θεσσαλονίκη, η οποία όπως δήλωσε κάποτε δούλευε σε εταιρεία καλλυντικών, έχει μία κόρη τη Λένια και δύο εγγόνια.
Ο θαυμασμός του παρουσιαστή για την παίκτρια, ειδικά μετά την πληροφορία ότι έχει εγγόνια, ήταν μεγάλος και τη χαρακτήρισε την πιο όμορφη γιαγιά.
Σε κάθε ευκαιρία εκθείαζε την εμφάνισή της, όταν σηκώθηκε πρόσθεσε «κοιτάξτε το μοντέλο γιαγιά», ενώ στη συνέχεια τόλμησε να τη ρωτήσει αν έχει και Instagram.
H ίδια δε φάνηκε να ενοχλείται και απολάμβανε την παρουσία της στο παιχνίδι ακόμα και χορεύοντας στις μουσικές που έβαζε ο DJ της εκπομπής σε κάθε επιτυχημένο πακέτο που άνοιγε η όμορφη γιαγιά.
Δείτε το βίντεο
- ΑΕΚ – Περιστέρι Betsson 64-74: Σπουδαία νίκη για την 5άδα οι Περιστεριώτες (vid)
- Η Κιμ Νόβακ δεν θα «επέτρεπε ποτέ» να την υποδυθεί η Σίντνεϊ Σουίνι
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά στην κουζίνα ταβέρνας γεμάτη κόσμο – Εκκενώθηκε το κατάστημα
- Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με Αραγκτσί – Πληροφορίες για συμμετοχή του στην τετραμερή στο Ισλαμαμπάντ
- Μπαίνουμε στον τρίτο κύκλο της δουλειάς του Γιοβάνοβιτς
- «Σ’ ευχαριστώ για όλα, μάνα» – Το αντίο του Γιώργου Νταλάρα στη Μαρινέλλα





