
Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι μια εικόνα που σε συντροφεύει…» – Η συγκινητική εξομολόγησή της
«Είναι συγκλονιστικό...»
Με αφορμή τη συνέντευξη της Ειρήνης Νικολοπούλου και την εξομολόγηση για τους θανάτους των γονιών της στους οποίους ήταν παρούσα, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση.
Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι και εκείνη έχει τύχει να είναι παρούσα στις τελευταίες στιγμές ενός ανθρώπου και πιο συγκεκριμένα του παππού της και αυτή είναι μια εικόνα που τη συντροφεύει μέχρι σήμερα.
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη
«Η στιγμή του να φεύγει η μητέρα σου στα χέρια σου και να νιώθεις μετά από πολλά χρόνια ότι έχεις υπάρξει τυχερός που ήσουν εκεί, εγώ εκεί ανατρίχιασα» είπε αρχικά.
«Εγώ το έχω ζήσει με τον παππού μου αυτό το πράγμα. Είναι συγκλονιστικό. Είναι μια εικόνα που δε τη ξεχνάς ποτέ. Εκείνη τη στιγμή είναι μια στιγμή που δε σου αρέσει που συμβαίνει αλλά μετά από χρόνια είναι μια εικόνα που σε συντροφεύει» συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Αταμάν ο Γκραντ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα
- Η Αθήνα επιλογή της World Athletics ως έδρα του επερχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου
- Ρώτησα την AI για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν την κυβέρνηση – Μας πήραν χαμπάρι και οι μηχανές
- «Η κοκαΐνη και το ποτό δεν με βοήθησαν»: Ο Τζο Έστερχαζ, τα άγρια χρόνια και το Βασικό Ένστικτο
- Υποκλοπές: Σε δύο «κομμάτια» σπάει η δικογραφία – Στον Άρειο Πάγο η έρευνα για κατασκοπεία
- Τα τρία προβλήματα που «καίνε» τα ταξιδιωτικά γραφεία





