Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεονώρα Μελέτη: Βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της - Πού τους τσάκωσε η κάμερα

Ελεονώρα Μελέτη: Βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της – Πού τους τσάκωσε η κάμερα

Εντυπωσίασε η παρουσιάστρια

Το «παρών» στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» έδωσαν το βράδυ της Τρίτης (31/1) η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης.

Το ζευγάρι βρέθηκε στο θέατρο Αθηνά για να παρακολουθήσει το έργο, το οποίο είναι παραγωγής του συζύγου της παρουσιάστριας, και τα φλας των φωτογράφων άστραψαν.

Η Ελεονώρα επέλεξε για την περίσταση ένα total black σύνολο και εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκόμενους. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι, το οποίο συνδύασε με τουίντ σακάκι με ασημένιες κλωστές και παγιέτες, δερμάτινο φάκελο και βραδινά πέδιλα με ψηλή σόλα.

Δείτε  φωτογραφίες

Λίγα λόγια για το έργο

Το διάσημο αστυνομικό θρίλερ του Φρέντερικ Νοτ «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν. Ο Τόνυ και η Μάργκοτ ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Όταν στη ζωή της Μάργκοτ εμφανίστηκε ο Μαξ, σύννεφα σκέπασαν το γάμο τους και το ενδεχόμενο μιας δολοφονίας έγινε πλέον ορατό.

Ο Τόνυ σχεδιάζει το τέλειο έγκλημα. Παντρεύτηκε τη Μάργκοτ για τα χρήματά της και –τώρα που εκείνη τον απατά με τον Μαξ– σκοπεύει να τη δολοφονήσει για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Για τη δολοφονία προσλαμβάνει έναν παλιό γνωστό του, άνθρωπο του υποκόσμου. Όσα θ’ ακολουθήσουν θα συμπαρασύρουν όλους τους ήρωες σ’ ένα σκοτεινό μυστήριο, όπου τα φαινόμενα απατούν. Την υπόθεση θ’ αναλάβουν να εξιχνιάσουν ένας αστυνομικός επιθεωρητής της Σκότλαντ Γιαρντ και ο εραστής της Μάργκοτ.

«Στο πέμπτο σκαλοπάτι» το κοινό καλείται να γίνει μάρτυρας της εκτέλεση μιας εν ψυχρώ δολοφονίας, και πάνω απ’ όλα να παρακολουθήσει ένα κλασικό αστυνομικό θρίλερ που κόβει την ανάσα. Η αριστοτεχνική κατασκευή του πλέκει έναν ισχυρό ιστό γεμάτο εκβιασμούς, ανατροπές, αποκαλύψεις, παράνομες σχέσεις που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή από την αρχή ως το τέλος.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί:  Αλέκος Συσσοβίτης, Φαίη Ξυλά, Αποστόλης Τότσικας, Αλέξανδρος Βάρθης και Γιάννης Στεφόπουλος.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024