Νόνη Δούνια: «Όταν συναντήθηκα με τον σύντροφό μου, ήμασταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις»
Η Νόνη Δούνια μίλησε για τον σύζυγό της
Η Νόνη Δούνια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για την γνωριμία και τον γάμο με τον σύζυγό της.
«Ο γάμος μας έχει κρατηθεί από μια κοινή προσπάθεια, κοινή πορεία δυο ανθρώπων. Όταν υπάρχουν παιδιά και οικογένεια είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα απ’ ότι ένας γάμος χωρίς παιδιά. Θεωρώ ότι έχει να κάνει με το πώς σε αποδέχεται ο άνθρωπός σου και εσύ εκείνον. Κανείς μας δεν αλλάζει. Όταν μπαίνεις σε έναν γάμο και νομίζεις ότι ο άλλος θα αλλάξει, είναι το πρώτο μεγάλο λάθος που κάνεις.
Στην Σαντορίνη τον είδα πρώτη φορά. Όταν συναντήθηκα με τον σύντροφό μου ήμασταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις εκείνη την περίοδο. Μας γνώρισε μια κοινή μας φίλη, η οποία στη συνέχεια μας πάντρεψε. Δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να μπω σε παράλληλη σχέση. Μου άρεσε πολύ σαν άντρας. Είχα μάθει ότι είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, κύριος. Χωρίσαμε και μετά από 6 μήνες ξαναβρεθήκαμε. Είχε τελειώσει η σχέση μου και ήμουν έτοιμη για κάτι άλλο» αποκάλυψε η Νόνη Δούνια.
- Byron: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μέγαρα, Ανατολική Μάνη, Ευρώτας και δύο κοινότητες στον Δήμο Μάνδρας
- Κρις Πρατ: Πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον κρυμμένο τάφο του Αγίου Πέτρου
- LIVE: Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
- Κακοκαιρία Byron: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα φαινόμενα στη Θεσσαλία – Βροχοπτώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή για να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης
- Ξεκίνησε η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν



