Mega: Πρωτιά και τον Ιανουάριο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα»
Με μέσο όρο 12,9% στο δυναμικό κοινό 18-54, οι ειδήσεις του MEGA κέρδισαν και τον Ιανουάριο του 2023 την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού
Σταθερά πρώτο στις επιλογές των τηλεθεατών παραμένει το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ».
Με μέσο όρο 12,9% στο δυναμικό κοινό 18-54, οι ειδήσεις του MEGA κέρδισαν και τον Ιανουάριο του 2023 την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού, και προπορεύτηκαν των δελτίων ειδήσεων του ανταγωνισμού, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης. Στο σύνολο του κοινού, το ποσοστό καταγράφηκε στο 12,7%.
Το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ», με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη, την Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, και βασικό σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη, παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 498.000 τηλεθεατές.
Με έγκυρα, αποκλειστικά ρεπορτάζ, εμπεριστατωμένες αναλύσεις και γρήγορα αντανακλαστικά, οι ειδήσεις του MEGA συνεχίζουν να παρέχουν την πληρέστερη ενημέρωση στους τηλεθεατές.

- Τρομερή ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο (pics)
- Ο Ζοχράν Μαμντάνι εγκαινιάζει την πρώτη ΛΟΑΤΚΙΑ+ υπηρεσία
- «Έφοδος» του Οργανωμένου Εγκλήματος στις φυλακές Αλικαρνασσού – Τι βρήκαν οι αρχές
- LIVE: ΟΦΗ – Ολυμπιακός
- Πύργος: Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Βυτιναίικα
- Ντε Κολό: «Αν κατακτήσουμε τη Euroleague, ίσως αποσυρθώ»
- Γιούργκεν Χάμπερμας: Πέθανε ο «τελευταίος Ευρωπαίος» – Πένθος στην παγκόσμια διανόηση
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442