Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά πήρε τη νίκη με 83-78 και άφησε πίσω της την ήττα την προηγούμενης αγωνιστικής από τη Ρεάλ. Στο 14-8 οι Καταλανοί, στο 11-11 οι Ισραηλινοί που το πάλεψαν μέχρι το τέλος.
Ο Γιοκουμπάιτις με 14 πόντους ήταν ο κορυφαίος για την Μπάρτσα, με τον Μίροτιτς να έχει 11 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τη Μακάμπι, ο Άνταμς είχε 20 πόντους και 15 ο Μπάλντγουιν, αλλά δεν ήταν αρκετοί.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.