Μιχάλης Κριθαρίδης: «Η ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψε ξαφνικά πως οι δημόσιες συναθροίσεις αποτελούν δικαίωμα των πολιτών»
Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε με την συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής για την επέτειο της κρίσης των Ιμίων και το ποιος την έδωσε την άδεια.
Απάντηση στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και του δημάρχου Αθηναίων, για την συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής στη Ρηγίλλης, έδωσε μέσω Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.
«Η ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψε ξαφνικά πως οι δημόσιες συναθροίσεις αποτελούν δικαίωμα των πολιτών μόνο στην περίπτωση των χρυσαυγιτών όμως», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κριθαρίδης.
Και προσέθεσε ότι «τις υπόλοιπες, τις καταστέλλει καθημερινά, λέγοντας ότι κρίθηκαν παράνομες».
«Επιλεκτικές συγγένειες»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 έκανε λόγο για «επιλεκτικές ευαισθησίες», οι οποίες «αποδεικνύουν τις εκλεκτικές συγγένειες» της ΕΛ.ΑΣ.
Στη συνέχεια, έστρεψε τα πυρά προς τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας πως αφού «έχει συμπράξει σε επίπεδο συνεργατών, αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο με ακροδεξιά στελέχη, για να προωθήσει την ιδιωτικομανία του Μητσοτακισμού,.τίποτα δεν είναι αδιανόητο».
«Σε τσάμπα καυγά, λοιπόν, ωθούν όσοι βάζουν πλάτη στους νεοναζί της ΧΑ», κατέληξε στην ανάρτησή του ο Μιχάλης Κριθαρίδης.
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακάλυψε ξαφνικά πως οι δημόσιες συναθροίσεις αποτελούν δικαίωμα των πολιτών μόνο στην περίπτωση των χρυσαυγητών όμως, τις υπόλοιπες τις καταστέλλει καθημερινά λέγοντας ότι κρίθηκαν παράνομες! Οι επιλεκτικές αυτές ευαισθησίες αποδεικνύουν τις εκλεκτικές της συγγένειες.
— Μιχάλης Κριθαρίδης – Michalis Kritharidis (@m_kritharidis25) January 28, 2023
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας