Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε (22/1, 19:30) ο Τσάβι ρωτήθηκε για την υπόθεση του Ντάνι Άλβες ο οποίος φυλακίστηκε για βιασμό και δήλωσε σοκαρισμένος.
Ο προπονητής των Καταλανών, που υπήρξε συμπαίκτης με τον Βραζιλιάνο από το 2008 έως το 2015 αλλά και προπονητής του στους «μπλαουγκράνα» την περσινή σεζόν, τόνισε πως νιώθει πολύ άσχημα για εκείνον.
Όσα είπε ο Τσάβι σχετικά:
«Είμαι έκπληκτος, σοκαρισμένος. Απόλυτα σοκαρισμένος. Είναι θέμα της δικαιοσύνης και αυτή είναι που θα αποφασίσει. Δεν μπορούμε να μπούμε σε συζήτηση για το τι συνέβη. Όσο για τον Ντάνι, νιώθω πολύ άσχημα για αυτόν. Είμαι σε σοκ. Δεν μπορώ να πω περισσότερα».
Xavi, sobre Dani Alves:
🗨️ «Estoy sorprendido, impactado. En estado de shock. Es un tema de la justicia y dictará lo que sea. Ahí no podemos entrar. En cuanto a Dani, me sabe muy mal por él. Impactado. No puedo decir más». pic.twitter.com/cbNPOeTdb7
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League