Ράδιο Αρβύλα: Ανακοίνωσαν το τέλος της εκπομπής
Τι συνέβη;
Με… κέφι επέστρεψε η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1, μετά από μετά από δύο μήνες απουσίας, με τον Αντώνης Κανάκης, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση να μας καλωσορίζουν για ακόμα μια φορά στον αέρα της εκπομπής.
Η παρέα από την Θεσσαλονίκη μαζί με συνεργάτες της εκπομπής έκαναν έναρξη τραγουδώντας ένα ποτ πουρί από τεράστιες επιτυχίες προσαρμοσμένες στην σάτιρά τους.
Ανακοίνωσαν… ήδη το τέλος
Στην συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης πήρε τον λόγο κι ανακοίνωσε το πότε θα ρίξει αυλαία για φέτος η εκπομπή.
«Καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι. Σήμερα είχε αποφασίσει ένας ψυχίατρος, αν δεν κάνω λάθος, κι είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η τρίτη Δευτέρα του πρώτου μήνα του χρόνου, είναι η πιο καταθλιπτική Δευτέρα σε όλη την χρονιά και για αυτό ονομάζεται Blue Monday» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.
«Είναι το επεισόδιο 20 της φετινής σεζόν για το Ράδιο Αρβύλα και θα είμαστε στον αέρα μέχρι την Πέμπτη 6 Απριλίου» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης, ανακοινώνοντας ουσιαστικά ότι η εκπομπή θα ολοκληρωθεί πολύ νωρίτερα από τα υπόλοιπα τηλεοπτικά προγράμματα της φετινής σεζόν.
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων
- Παπασταύρου: Τον Απρίλιο στην Ουάσινγκτον η υπουργική συνεδρίαση του 3+1 – «Η επιθετικότητα δεν οδηγεί σε επιρροή», διαμηνύει στην Τουρκία
- Βραβείο Ειρήνης της FIFA: Απονεμήθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ
- UEFA Champions League: Το κορυφαίο ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι έρχεται στο MEGA



